2777
2789

من پزشکی قبول شدم 

اون شب شام رفتیم بیرون 

اما خب کادو برام نگرفتن اصلا 

یکمی یه جوری شدم 

شما بودید توقع داشتید؟ 

آخه میدونن چقد موبایلم داغون شده چند بار هم گفتم لازم دارم چون اصلا گوشیم حتی شارژ نمیشه 

آدم پر توقعی هم نیستم که بگم فلان مارک 

اصلا ارزون ترین هم باشه حله آخه قرار داد دارن از سمت اداره میتونن قسطی بخرن 

حالا این هیچی یک شاخه گل هم میتونست خوشحالم کنه 

یه جوری شدم 

حتی امشب یکی از دبیر هام زنگ زد که دوست مامانمه گفت چی براش کادو گرفتین مامانم گفت هیچی  دلم شکست اینو شنیدم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با توعه خیلی نامردن

حالا نه انقدم 

خیلی خوشحال شدن و تشویق کزدن و کلی تشکر کزدن 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

به بههه خوش به حالت مبارک باشه خانوم دکتر بابا فدای سرت ولی خودت از قبل مثلا میگفتی ک قبول شدم فلان ...

قرار شد گوشی رو بگیرن اما خب انقد که خودم ابن چند روز گفتم 

به بههه خوش به حالت مبارک باشه خانوم دکتر بابا فدای سرت ولی خودت از قبل مثلا میگفتی ک قبول شدم فلان ...

مرسی قربونت برم 

انشاالله بهترین ها قسمتت

قرار شد گوشی رو بگیرن اما خب انقد که خودم ابن چند روز گفتم

ناراحت نباش شاید شرایط نداشتن ببین هیچ‌ پدر مادری دلش نمیخواد بچش ناراحت باشه هیچکس شاید فک نمیکردن برات مهم باشه یا شاید از لحاظ مالی وقت مناسبی نمیدونستن من بابای خودم میشه بگی پولداره یعنی همیشه خودش این ادعا رو داره ک پول داره ولی وقتی خواهرم گوشی میخواست ۴ ماه طول کشید تا براش بخره چون هعی نمیشد

ناراحت نباش شاید شرایط نداشتن ببین هیچ‌ پدر مادری دلش نمیخواد بچش ناراحت باشه هیچکس شاید فک نمیکردن ...

میفهمم واقعا 

منم خدایی بچه ی پر توقعی نبودم تو زندگی همیشه هوای جیبشون رو داشتم. گفتم شاید یه شاخه گل هم خوشحالم میکرد البته بگم که روز دختر هم برام کادو گرفتن هم دسته گل 

میفهمم واقعا منم خدایی بچه ی پر توقعی نبودم تو زندگی همیشه هوای جیبشون رو داشتم. گفتم شاید یه شاخه گ ...

خب دختر مگ چقدر فرق بود بین روز دختر و اعلام نتیجه عیب نداره بابا من جای تو بودم ب فردا و کلاس فک میکردم فقط برو لباستو انتخواب کن چی میخوای تو سایت تو

خب دختر مگ چقدر فرق بود بین روز دختر و اعلام نتیجه عیب نداره بابا من جای تو بودم ب فردا و کلاس فک می ...

🥹😂❤️❤️❤️❤️قربونت برم 

من ورودی بهمنم الان استراحت مطلق و باشگاه 😂😂😂❤️