2777
2789
عنوان

رسم حنابندون شما چیه

47 بازدید | 8 پست

ما رسم حنابندون نداریم خانواده همسرم دارن . حنابندون گرفتن دو روز قبل عروسی و تمام فامیل از جمله عمه . عمو دایی خاله و بچه هاشون با خانواده دعوت بودن . ولی کلا به من نگفتن . چندین بار هم بعدش تو روی من گفتن اره حنابندون خیلی خوش گذشت از عروسی هم بهتر بود . من چه برخوردی کنم الان باهاشون؟

تو فامیلای پدریم میگیرن ولی هیچ وقت نرفتم

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حنابندون هامون شلوغه همه لباس محلی میپوشیم ارکستر داریم و عروس جدا حنابندون داره داماد جدا هر دو ام مهمان های زیاد بعدش رسم خلتی داریم وسایل عروس و خانواده داماد میارن وسایل دامادم خانواده عروس 

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

حنابندون اقوام عروس داماد هستن جدا نیست بعد هم بزن بکوب آهنگ مخصوص حنابندون سرویس حنابندون داریم حنا میزارن دست عروس داماد 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
حنابندون هامون شلوغه همه لباس محلی میپوشیم ارکستر داریم و عروس جدا حنابندون داره داماد جدا هر دو ام ...

خب شما کلا هر دو خانواده رسم دارین . ما کلا رسم نداریم و فقط اونا گرفتن . من توقع داشتم حداقل من و پدرم و خواهرام رو می گفتن