2777
2789

نمی دونم ظاهراً به یه دختره شماره داده چند بارم به پشت دخترا دست زده بود به شوخی 

فقط یه چک‌ زده بهش مشاور خیلی محکم نبوده می گه همین که پسرمو تحقیر کرده جلو بقیه باید ادبش کنم 

مشاوره هم آدم به شدت وحشی و دعوایی هست (مرده )

شما جای دوستم بودین واکنشتون چی بود 

باید ده تا میزد تو دهن این پدرسوخته

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به چه مشاوره خوبی 

مادر و پداریی ک بچتون رو تربیت نمی‌کنید 

پس‌فردا جامعه تربیتش میکنه😋

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

آفرین دمش گرم 

اگه چهارتا از این مردان تو جامعه باشند عالی میشه 

همه با هم👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کاش این مشاور بیاد تو این سایت نی نی یار بشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
از مشاور پسرم تشکر میکردم که کاری رو که من نکردم،اون داره انجام میده و مواظب هست پسر بیشعورم دیگه دس ...

می گه دخترا مشکلی نداشتن چیزی نگفتن شکایتی نکردن مشاور هم چند بار دیده فقط تذکر داده دفعه آخر سر شماره دادن عصبانی شده باهاش برخورد کرده

حقشه این هول بازیا چیه مگه نمیره درس بخونه این چه شوخی ایه ک دست میزنه پشت دختر مردم 

من بودم جوری میزدم خون بالا بیاره بچه پرو همین کارا رو میکنید ک جامعه نا امن شده 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

خوب کرده . دوستت بچه ش رو زودتر تربیت میکرد تا زحمتش نیفته گردن مشاور 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند