2777
2789

با سلام بنده در هفته ۷ بارداری آمپول اندانسترون تزریق کردم آیا این درسته باعث ناهنجاری قلبی میشه جنین بنده در هفته ۲۱ بارداری به سونو مراجعه کردم که در نتیجه شریان پولمون برجسته از آئورت با دیمتری ۴.۴ و آئورت با دیمتری ۳ میلی متر اندازه گیری و دیمتری بطن در سمت راست ۶.۲ و چپ ۶.۱ میلی بود تو صیه به اکو شد در اکو شواهدی از اختلالات قلب جنین دیده نشد ولی سونو کنترل ۳۲ هفته نوشتن من خیلی نگرانم 

من تزریق کردم و قرصم خوردم مشکلی برام پیش نیومد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شما باید زیر نظر دکتر پریناتولوژیست باشی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.