الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره، شنیدم خودت هم اتاقهای رو انتخاب میکنی. ببین کدوما بیشتر شبیهتر و شرایطت تو رو دارن. بعدم دیگه باهاشون دوست میشی راحتتر میشه
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
کجا ؟ اگه روحیه اجتماعی ضعیفی داری واقعا اذیت میشی اولش بعد کم کم دوست پیدا میکنی کلا سختی خودشو دا ...
کلا از غریبه ها واسه زندگی خوشم نمیاد. من قبلا لیسانس علوم آزمایشگاهی در شهر خودم گرفتم. غریبه ها رو فقط در حد دانشگاه میتونم تحمل کنم واسه زندگی کردن برام خیلی سخته. حال خوبی ندارم
🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤
عادت میکنی عزیزم منم ترم اول کارم گریه بود و روز آخر خوابگاه از دلتنگی گریه میکردم😭
من خودم یه لیسانس علوم آزمایشگاهی شهر خودم گرفتم. من یکم وسواسم و با غریبه ها زیاد مچ نمیشم فقط در حد اینکه تو محیط دانشگاه تحمل میکردم و دعا دعا میکردم زودتر از دستشون خلاص بشم برم خونه
🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤