2777
2789
عنوان

پشت کنکوری و سردرگمی

43 بازدید | 5 پست

خانوما من پشت کنکورم. تجربیم.

تا به الان خیلی ناقص خوندم. مستمر درس نخوندم و هی نصف و نیمه ول کردم. و حتی یه آزمون خم نمیتونم بدم چون هیچی بلد نیستم.

من الان اینجا ازتون کمک میخوام که آیا مشاور تحصیلیمو عوض کنم یا نه؟؟

الان با یه مشاور خانم مشاوره دارم ولی خب حقیقتا بهش دروغ میگم و گزارش کاری ک براش میفرستم همشو نخوندم به امید اینکه خودمو برسونم بهش. پیگیرم هست اما من ازش حرف شنوی ندارم انگار.

کتابخونه میرم اخیرا برا درس خوندن، یکی از بچه های اونجا که باهاش آشنا شدم یه مشاور داره که خیلییی پیگیرشه و الان حدود ۱۱ تا ۱۲ ساعت درس میخونه. دیدم که چقدر پیگیر درسشه،  و دختره هم واقعا درس میخونه. خودش میگه مجبورم بخونم چون کلی دعوام میکنه و آخرم وقت مشاورشو باهام کنسل میکنه

حالا من موندم منم مشاورمو عوض کنم برم با این یا با همین مشاورم بمونم.

مشاور خودم بد نیست اما من باهاش درست پیش نمیرم

میترسم الان تو این ماه های حساس کنکور، عوض کنم و پشیمون بشم. مشاورش خییلی سختگیره

واقعا موندم

پیشنهادتون چیه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا خودت نخوای مشاور با کمربند هم بالا سرت وایسته نمیخونی

مشاور خوب نداشتن یه بهونه است فقط که درسو پشت گوش بندازی 

هر وقت کیفیت و کمیت درس خوندنت رفت بالا و دیدی مشاور داره اشتباه راهنمایی میکنه عوضش کن وگرنه خاله بازی میشه 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .