2777
2789
عنوان

چقدر دلم میخواد از اینجا بریم😓

94 بازدید | 8 پست

شهرمون خیلی کوچیکه 

مثل یک شهرکه

مدرسه افتضاح 

امکانات صفر

هیچکار نمیتونی بکنی

انگار زیر ذره بینی

یه باشگاه ساده نمیتونم برم 

شوهرم میگه شهر کوچیکه دوس ندارم بری بیای

خودمم تمایل ندارم حتی همین باشگاهم فکستنیه

دیگه خودتون تصور کنید 

تو شهر خیلی کوچیک که همه همو میشناسن حتی نمیتونی نفس بکشی

طفلی بچه هام اینجا حروم میشن🥺😭

خب بفروشین برین

هیییی چندبار گفتم شوهرم میگه مگه تو خواب ببینی😒😞

از یه طرف حرف باباش حجته واسش نمیذاره بریم

از یه طرف خونه رو با هزار بدبختی ساختیم 

و خیلی خرج کردیم 

خونه 300 متری لوکس و مجهز 

ولی جایی که هستیم به قیمت نمیبرن 

ما هم نمیتونیم دل بکنیم ازش مخصوصا شوهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییی چندبار گفتم شوهرم میگه مگه تو خواب ببینی😒😞از یه طرف حرف باباش حجته واسش نمیذاره بریماز یه طر ...

اهان پس حق دارین هر کی هم جا شما باشه اینکارو نمیکنه چون حیفه بخای بری تو شهر بزرگ تازه باید بزاری روش یه معمولی بخرین 

هر کسی یه مشکلی داره دیگه ماشین داری؟ خودت رانندگی یاد بگیر برو تو شهر کاراتو انجام بده

اهان پس حق دارین هر کی هم جا شما باشه اینکارو نمیکنه چون حیفه بخای بری تو شهر بزرگ تازه باید بزاری ر ...

نه اینجا اونجور آزادی نداریم تنهایی بریم شهر

1 ساعت فاصله 

حالا این هیچی 

مدرسه چی امکانات نداره واقعا

بچه هام تو حسرت یه توپ بازی و دوچرخه سواری تو پارک موندن

شوهرم حتی ما رو نمیبره تفریح هیییی از کجا بگممم

نه اینجا اونجور آزادی نداریم تنهایی بریم شهر1 ساعت فاصله حالا این هیچی مدرسه چی امکانات نداره واقعاب ...

چه بد همش باید مواظب دهن مردم باشی! 

خاله منم دقیقا شرایط شما رو داره! شوهرش دام و گوسفند داره نمیزاره بیاد شهر افسرده شده بخاطر یه دندونپزشکی میاد خونه ما! 

ولی اگه شوهرت درکت میکرد بهتر بود میشد یه جوری با شرایط کنار اومد!

چه بد همش باید مواظب دهن مردم باشی! خاله منم دقیقا شرایط شما رو داره! شوهرش دام و گوسفند داره نمیزار ...

آره واقعا من بیشتر بخاطر بچه هام دلم میسوزه 

به شوهرم میگم نه دام داریم نه کشاورزی یه چیزی که بگیم بخاطرش موندیم 

پدرشوهرمم یه شمریه که نگو کاش میشد برم راحتشم بخدا اگه میدونستم اینجوری پشیمون میشم هیچوقت به شوهرم اصرار نمیکردم انقد خرج این خونه کنیم😿

آره واقعا من بیشتر بخاطر بچه هام دلم میسوزه به شوهرم میگم نه دام داریم نه کشاورزی یه چیزی که بگیم بخ ...

اره حق دارین باید ادم بسوزه و بسازه فقط باز خدارشکر مستاحر نیستین پدر شوهرتم کاری بهشون نداشته باشین 

برا بچه هاتونم دوچرخه بخر یا تاب تو حیاط خونه بازی کنن فیلم بریزین نگاه کنید خودتونو تو همون خونه سرگرم کنید