2777
2789
عنوان

کافه گردی و مصرف گرایی❌

98 بازدید | 11 پست

امیدوارم برداشت بدی ار حرفای من نشه  ولی قبول دارین کافه گردی شورش دراوردن؟ دیروز رفته بودم کافه بین راهم بودو نزدیکتر  باورم نمیشد باید اسممو مینوشتم صبر میکردم تا میز برای من خالی بشه؟!! 

کافه انقدر بزرگ بود که داخلش گم میشدی باورم نمیشد که اسمتو جدیدا داخل لیست می نویسند منم حوصله نداشتم صبر کنم و رفتم. اما داشتم فکر می کردم ما زیادی مصرف گرا شدیم درسته هر کسی اختیار داره پولشو هر طور دوست داره خرج کنه نوش جانش 

ولی  وقتی میبینی کافه و غذاخوری ها  انقدر شلوغن که باید رزرو کنی اما کتابخونه ها محفل های تفکر و انتقاد ومحیط های فرهنگی دیگه معمولا خالی هست  به نتیجه ی بزرگی در مورد جامعت میرسی که اصلا دوست نداری باز ترش کنی... 

اگر کافه گردی  هر روز حالتو خوب میکنه برات خوشحالم و به انتخابت احترام میزارم  🤍 نظر شما نسبت به این موضوع چیه؟ 

😎💚🐬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا تا یکی افسرده میشه بهش میگن برو به خودت برس آرایشگاه برو و ژل و.بزن و کافه برو ،بت دوستات برو فلان جا

نمی‌گن برو کتابخونه یا فلان کتاب رو بخر با حتما در هفته فقط برو کتاب خونه بشین 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نظرم اینه که مردم از زندگی قطع امید کردن و با دوپامین های کوچیک سعی می کنن خودشونو تسکین بدنوقتی میب ...

از این منظر هم میشه بهش نگاه کرد  درسته دقیقا خیلیا نمیدونند از زندگی چی میخان.. 

😎💚🐬

من خودم قدیما عضو کتابخونه بودم کلی کتاب خوندم ولی الان کتاب بی معنی شده با وجود اینترنت و کتابهای پی دی اف و صوتی و کلی اطلاعات تو یوتیوب و چت جی بی تی و....

چون کتاب با ارزشه ، کافه رفتن بی ارزش نیست اینکه کنار دوستات باشی بگردی اونم که دیروز تعطیل بود ما اومدیم زندگی کنیم نه فیلسوف بشیم انقدر کتاب یخونیم کافه نریم

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
من خودم قدیما عضو کتابخونه بودم کلی کتاب خوندم ولی الان کتاب بی معنی شده با وجود اینترنت و کتابهای پ ...

قطعا درست میگی ولی کاقه رفتن تنها فعالیت اجتماعی با دوست نیست میشه با دوست رفت ورکشاپ هنری شرکت کر د

پارک پیاده روی کرد یه چالش ورزشی شروع کرد یا فعالیت داوطلبانه 

😎💚🐬
قطعا درست میگی ولی کاقه رفتن تنها فعالیت اجتماعی با دوست نیست میشه با دوست رفت ورکشاپ هنری شرکت کر د ...

همه اینها هست بری پارکم تو پارکم هستن ورکشاپ هنری و این چیزها سلیقه هست هر کی تو اون کافه بود هر علاقه ای داره دنبال میکنه هدف اول ما تو این دنیا زندگی کردن کافه رفتن اصلا کار بی ارزشی نیست تو اونجا هم رفتی حالت عوض کردی کنار کسایی که دوستشون داشتی بود چیزی که دوست داشتی خوردی ، برای خودت وقت گذاشتی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم