2777
2789

پنج زن (همسایه یا فامیل یا دوست و...)نشستن و باهم صحبت میکنن

زهرا میگه دلار ک رفت ۱۱۵ ی مقدار داشتم فروختم و امروز ک اومد رو ۱۰۷باز خریدم و...

فریده هم میگه زرنگی ها با اینکه سیاهی ولی زرنگی زهرا میگه چی؟

فریده میگه درسته سیاهی ولی زرنگی

زهرا از چهرش معلومه ناراحت شد،،و گفت اتفاقا خوشگلم و شوهرم دوستم داره و خونه مستقل برام گرفت منو نبرد پیش پدر و مادرش(فریده پیش پدر و مادر شوهرش زندگی می‌کنه)

چند دقیقه بعدم زهرا گفت فریده خانم داداشت و امروز بازار دیدم ماشاالله خشکله ب تو نرفته

فریده م با شوخی گفت حرف نزن بابا میکشمتا😂

بعد کمی زهرا گفت فریده خانم شما و شوهرت چقدر فاصله سنی دارین

فریده م گفت همسنیم من فقط چند ماه بزرگترم،،

زهرام گفت آره معلومه تو خیلی بزرگتر نشون میدی

سه تا خانم دیگه م گفته ن نه اتفاقا فریده خانم خیلی کوچک تر از شوهرش دیده میشه

نظرتون راجع به این خانما چیه

اول نظرتون رو راجع به زهرا و فریده بگین

بعد نظرتون رو راجع به حرف آخر سه خانم دیگه ک انکار کردن فریده بزرگ تر از شوهرش دیده میشه(البته شایدم حق با اونا باشه)

بنظرتون حرف فریده بد نبود؟حتی اگه قصدش شوخی باشه

و رفتار بعد زهرا بچه گانه نبود؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

وای یاد مسئله های دوران دبستان افتادم ک هیچوقت نمیفهمیدم جواب چیه و از گام ب گام کمک میگرفتم😐

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

وای یاد مسئله های دوران دبستان افتادم ک هیچوقت نمیفهمیدم جواب چیه و از گام ب گام کمک میگرفتم😐

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ربطی به سیاهی و زشتی داره زرنگی به چرتی گفته که فقط اون طفلک رو ناراحت کنه🙁تو کتاب سه دقیقه در قیامت نوشته بود من شوخی های که با دوستام داشتم هم گناه محسوب شده چون از نظر من شوخی بوده ولی اونا واقعی به دل گرفتن

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

ببخشید فریده بی ادب و حسوده و دنبال تخریب زهراستزهرا هم مودبه و باحیا با اینکه فریده عیب داره ولی به ...

ب روش نیاورده؟؟؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا