2777
2789
عنوان

توروخداکسی درموردسیاتیک میدونه بیادبگه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما سیاتیک ندارند از نظر طب سنتی بهش عرق النسا میگن بهش که فصد میکنند خوب میشه بزای من قسمت بالای پام بود میزد به رونم که با طب سنتی رفعش کردم

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

خودم تجربه کردم وقتی جلوی کولر میرفتم یا حتی چند شب پیش رفتم حیاط تا صبح رگ سیاتیکم درد گرفت

سیاتیک رگ نیستش بلکه عصب هست

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

ازسردی نیس یعنی

عزیزم من راجبش نمیدونم اون خانم گفتن رگ سیاتیک در جوابشون گفتم سیاتیک عصب هست رگ نیست

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

پس چرامن بغل ساق پام راه ک میرم دردداره

نمیدونم شایدسیاتیک نباشه براشما....من همسرم وزنداداشم داشتن دردشون این مدلی بود....پله نرو زیاد دستشویی فرنگی استفاده کن نمازم نشسته بخون ببین بهترنمیشی....

من یادمه یه شب روضه بودم کاملا عادی هیچ‌یم نبود یهو یه قدم برداشتم قدم بعدی چنان جیغم بلند شد چنان قفل شدم و درد داشتم خدا می‌دونه همونجا نشستم منو بلند کردن بزور بردن بیمارستان با کوچکترین حرکتم جیغم می‌رفت هوا دردم از پایین کمر تا مچ پاک میزد هیچ دیگه آمپول داد و گفت سه روز استراحت مطلق اگه میتونی لگن بزار زیرت ولی من فقط برا دستشویی میرفتم .... یادمه تاسوعا عاشورا بودبعد سه روز هم خوب شدم