2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتت نکنه🤣🤣🤣بده می‌خوان دلداری بدن حالا بیا و خوبی کن🤣🤣🤣

مشکل دلداری نیست گویا کاش به همون ختم بشه😅😂😂

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
یعنی چی؟مگه چی میگن؟من کلا کسی رو اکسپت نمیکنمچه دختر چه پسرمگر اینکه قبلش داخل تاپیکی بگه که بخاطر ...

چمیدونم منم قبول نمی کنم ولی من تو این سایت از یه زن فیکم  رکب خوردم  فکردم زن بد حرف فهمیدم مرده سایزه پاهامو میخواست عفریته  بعد دیدم به خیلیا درخواست داده دیگه با رسم شکل ازم نخواه که بهت توضیح بدم 😂

چمیدونم منم قبول نمی کنم ولی من تو این سایت از یه زن فیکم رکب خوردم فکردم زن بد حرف فهمیدم مرده سا ...

وای من چند شب پیش اشتباهی ب جای رد کردن درخواستشو قبول کردم واقعا هم خابالود بودم 

اگه بدونی چ چرتو پرتایی می‌گفت 

اسی عاشق فحشاتم😂میخوام یادم بدی آفرین🤣درخواست دوستی بدم یا فحشم میدی؟ بقران دخترم🤣🤣

😂😂😂🤣🤣🤣 خدایی تف به استعداد من .مردمم استعداد دارن منم فحش یادت بدم 😂😂🤣🤣 مرد بودی اتفاقا استعدادم بروز میدادم دیگه دختری نمی تونم فحش باید از جایی بیاد 

ختم نمیشه لامصبا تا ب جای باریک نکشونن ول نمیکنن🤣🤣🤣

پشتکارشون عالی و برنامه ریزی دقیق😂😂اول میپزن طرفو بعد میل میکنند 😂😂😅

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
😂😂😂🤣🤣🤣 خدایی تف به استعداد من .مردمم استعداد دارن منم فحش یادت بدم 😂😂🤣🤣 مرد بودی اتفاقا اس ...

تو کاریت نباشه یادم بده. فک کن من آقام. بخدا لازمم میشه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸