2777
2789

ولی من دوس پسرم خیلی تلاش کرد باهاش باشم خیلی دوسم داشت خیلی هدیه خرید خیلی منو بیرون برد مث پرنسس بام رفتار کرد اون حتی پشت سر هم پیام میداد که من قبول کنم فقط صدامو بشنوه...

ولی الان بم میگه برو بخواب... فردا درس داری... میگه برا خودتم... حس میکنم دوس داره ولش کنم بره بخوابه :) اون فهمیده من عاشقش شدم

منم بش گفتم من کنکور دارم تو اسیب به درسم میزنی با این اخلاقت اگر یذره دیگه بفهمم اسیب ب کنکورم میزنی باید رابطه رو تموم کنیم اون بهم گف مگه نگفتم حرف از تموم شدن رابطه نزن؟ من باز ادامه دادم... اونم ناراحت شد گف اوکی اگر من به کنکورت اسیب میزنم میرم...

بش گفتم واقعا میگی تمومش کنیم؟ گف خودت میگی من اسیب بت میزنم مگه نگفتم حرف از اتمام رابطه نزن؟ منم قطش کردم و دیگه زنگ نزد💔😭

وای خدایی چجوری باید اخلاقتو تحمل کنه تو از اونایی ک با دیت پس میزنی با پا پیش میکشی خودتم دقیق نمیدونی چی میخوای از اون چ توقعی داری 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمومش کن و این گریه زاری رو بزار کنار 

درس و آینده ت مهم تره تا اون بی سر و پا 

یکم به خودتون بیایین ، اعصاب و روان تون سر اینا به باد ندین 

عشق چیه دیگه وابستگیه 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

من دوس دارم همش نازمو بکشه چرا گف باشه تمومه

ناز خوبه اما اندازه اینجوری سردش میکنی دلزدش میکنی 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..