2777
2789

دوستان لطفا قضاوت نکنید و از اول تا آخر خوب بخونید 

من و  یکی از دوستام درسته عقایدمون با یک خانم تو کلاس متفاوت بود  (اسم اون خانم رو می زارم  خانم x) ولی همیشه با احترام باهاش رفتار می کردیم و اصلا قضاوتش نمی کردم حتی با کارهایی که ب قول امروزی ها بهش میگن پیک می بازی 

خلاصه من خودم ادمی هستم که پسر از جلوم ردشه سرم‌رو سمت دیوار می برم تا دچار گناه نشم اینا عقاید شخصی هست من اصلا نمیگم خوبه ۵تا انگشت مثل هم نیستن هر کس هر جوری هست مورد احترام 

من و دوستم داشتیم با یکی از دخترای کلاس حرف می زدیم و همش تعجب می کردیم که چرا یک مدت هست آقایون کلاس بدون دلیل به ما بی ادبی و توهین می کنن که متوجه شدیم همونی خانمی که گفتم خانم x رفته با نصف پسرای کلاس گروه زده و پسر هارو علیه من و دوستم یا بعضی دخترا تحریک می کنه جالب اینه پسرا هم به حرفش گوش میدن  و هر کاری بگه انجام میدن 

مثلا این خانم  x از من سوالی داشت تو پیوی من با وویس توضیح دادم این برای قبلا هاست و این خانم x وویس من رو فرستاده تو همون گروهی که با اقایون تشکیل داده بوده و اونا صدای من رو یه مدت بود تو کلاس مسخره می کردن من همش می گفتم چی شده نگو کار این خانم x هست واقعا حق الناس کرده من حتی تلفنی با یه پسر حرف نزدم  نمیگم  خوبه  دارم شخصیتم  رو میگم  فقط بعدایشون این رفتار رو در حق من کردن که حلالشون نمی کنم حتی با دوستمم این رفتار رو کرده

الان به نظرشما من و دوستم به روی خانم z بیاریم؟

عجب بنظرت دلیلش چی میتونه باشه؟

ببین شاید عجیب باشه ولی من شنیدم یسریا حسودی همین وقار و حجابم میکنن😐که نمیتونن داشته باشن

بااینکه بیشتر نمیدونم اما من باشم با دوستم و کسانیکه هم گروهی مهربان تر میشدم تا تیممون قوی تر بشه درمقابل اینها، بعدن که نفوذم زیاد تر شد کارهای بهتری میتونم بکنم

این چقد بدبخته که پسرا رو آورده سمت خودش ازگل اعصابم خورد شد😂

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب بنظرت دلیلش چی میتونه باشه؟ببین شاید عجیب باشه ولی من شنیدم یسریا حسودی همین وقار و حجابم میکنن� ...

اصلا رفتاراش رو درک نمی کنم‌تو رو با ما خوب هست پشت ما داستان می سازه

اصلا رفتاراش رو درک نمی کنم‌تو رو با ما خوب هست پشت ما داستان می سازه

آدم دورو. 

ولش کن چهارقل بخون برو خداحفطت میکنه، نمیدونم چه واکنشی باید داشت اینجور مواقع

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

نقشه راه خلاصه:

ترتیب اقدام توضیح

1 محدود کردن ارتباط با او فقط رسمی و متنی. قفل اطلاعاتی.

2 مستندسازی یادداشت وقایع و جمع‌آوری مدرک.

3 صحبت خصوصی نهایی محترمانه، قاطع، بدون عصبانیت.

4 گزارش به مراجع در صورت عدم نتیجه، با ارائه مدارک.

همیشه تقویت جایگاه اجتماعی با دیگران ارتباط خوب داشته باشید و محبوب باشید.

این استراتژی به شما امکان می‌دهد "بازی را بدون اینکه خودتان را تا سطح حریف پایین بیاورید، ببرید." شما حق با شماست، عاقل و محترم عمل کنید تا برنده میدان باشید.

نقشه راه خلاصه:ترتیب اقدام توضیح1 محدود کردن ارتباط با او فقط رسمی و متنی. قفل اطلاعاتی.2 مستندسازی ...

از هوش مصنوعی پرسیدم  این جواب رو داد.

هرجاشو سوال داشتی بگو توضیح بدم

و این:

1. درون‌سازی: با نماز و صبر، آرامش خود را به دست آورید و بر خدا توکل کنید.

2. اقدام اخلاقی: با نیت "اصلاح ذات البین" و با روش "دفع بالتی هی احسن" یک گفتگوی نهایی و محترمانه داشته باشید.

3. اقدام شرعی: اگر اصلاح نشد، با انگیزه "رفع منکر" و "دادخواهی" به مسئول کلاس/دانشگاه مراجعه کنید.

4. پاداش الهی: مطمئن باشید که صبر و رفتار نیکوی شما در این امتحان، پاداش بزرگی (چه در حل مشکل دنیایی و چه در پاداش اخروی) خواهد داشت.

یادتان باشد: رفتار اسلامی شما در این بحران، برکت را به زندگی شما برمی‌گرداند. این را به چشم یک "فرصت" برای رشد معنوی و کسب اجر ببینید، نه فقط یک "تهدید".