2777
2789
عنوان

بچه ها یاده شوهرم افتادم

85 بازدید | 7 پست

خیلی در حقم بدی کرده .

کتکم میزد و شکاک و بددل بود و بشدت خسیس .

بحثی پیش میومد ، روانی میشد و درحد مرگ کتکم میزد و بعدم از خونه بیرونم میکرد .

سر چیزای بیخودی هم دعوا میشد .

خیلی آزارم داده .

ولی حس میکنم یکمی دلم براش تنگ شده .

من خیلی خودمو وقف زندگیم کردم .

خیلی تاثیرات روی شوهرم گذاشتم . چه آداب اجتماعی ، چه پوشش و اخلاق .

این آخرا یادش دادم که ماساژم بده و بغلم کنه .

ولی نتونستم عصبی بودن و کتکاری و بیرون کردنش از خونه رو کاری کنم ، نشد .

دلم فقط از اون محبت لعنتی ایی که بزور و بدبختی ازش میگرفتم تنگ شده .

آخه میدونین من کسیو ندارم بهم محبت کنه 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته جدا شدید

چندماهی بیشتر نیست 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
فوت شد؟

نخیر زنده س.

داریم جدا میشیم

چندماهی بیشتر نیست

طبیعیه ما زنا عاطفی هستیم بعد چند ماه حالت بهتر میشه خودت رو با کار زیاد و ورزش سرگرم کن

ما انسانیم و یک بار به این دنیا اومدیم چرا باید زیر توهین و کتک کس دیگه باشیم؟ به لین فکر کن که برگردی اوضاع بدتر از قبله

🩵

طبیعیه ما زنا عاطفی هستیم بعد چند ماه حالت بهتر میشه خودت رو با کار زیاد و ورزش سرگرم کنما انسانیم و ...

میدونم واقعا.

ولی نمیدونم دلتنگی نیستا ، چون خیلی ازش بدی دیدم.

ولی کلا یجوری ام

میدونم واقعا.ولی نمیدونم دلتنگی نیستا ، چون خیلی ازش بدی دیدم.ولی کلا یجوری ام

اگه میتونی با یه مشاور صحبت کن خیلی کمکت میکنه 

مشاوره رایگان بهزیستی هم هست تو نت بزن شماره اش رو پیدا کن

به خودت و زندگی و روزگار فرصت بده بزار یه مردی که لیاقتت رو داره نصیبت بشه به خاطر تنهایی و کمبود محبت گیر هر کثافتی نباش که دوستت نداشته

🩵