2777
2789

1-باهاش رفتم بیرون 3بار تقریبا... خوب خرج کرده شغلش نونوایی لحجه داره کمی قوز داره فقط یه داداش داره در آمدش خوبه 26سالش 2ماهه باهاش بهم زدم هنوزم پیگیر تو مجازی خیلی توجه بهم میکرد ...

۲-باهاش هنوز بیرون نرفتم یه بار تلفنی حرف زدیم بعد چهار روز اصلا نه پیام نه زنگ ... 12سال ازم بزرگتره 5تا خواهر داره یه برادر 

تاکید داره زن باید سرکار بره ...بعد گفت نره هم حالا اشکال نداره بعد 4روز امروز پیام داد بعد من جواب دادم وسط پیام رفت جواب منو 6ساعته نداده 

لطفا خواهرانه راهنمایی کنید مورد اول فقط قوز و لحجه  ش و یکم رو مخم بود ولی قیافه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای که من شاغلم نون داغ میفروشن و شاطر اونجا اصلا ادم خوبی نیس و از نظرمن قشر نونوا کاملا کنسلن حس خ ...

قشنگم اخه همه مثل هم نیستن این خیلی سر به زیره تشنه محبت بود ولی موقعیت شغلیش کلاس نداست