2777
2789

بچه ها ما آخر هفته عروسی خواهرش دعوتیم ما هنوز رسمی نامزد نکردیم در حد صبحبتای خانواده هاس البته چند ماهه برای آشنایی بیشتر در رفت و آمدیم 

خودش لباس مجلسیا رو برام گرفته هم برای حنابندان هم برای عروسی خودش وقت ارایشگاه گرفته حتی ناخونامم خودش هزینه شو داده

از یه طرفم چون شهرشون دوره ما باید با قطار بریم الان متوجه شدم خودش بلیط قطاررو برامون رفت و برگشت گرفته حتی چند بار معذرت خواهی کرد که خودم نمیتونم ببرمتون 

به نظرتون من کاراشو چجوری جبران کنم 

با خودش و خانواده اش محترمانه رفتار کن. رفتید خونه مادر شوهرت از شهرتون سوغات ببرید. دست خالی نرو. اما نگو چون نامزدم لطف کرده منم دارم جبران میکنم. تو فقط کارایی گفتمو بکن.

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما مرسی جانم

اصلاً هم اگه نشستن غیبت کنند تو خودت دخالت نده و هیچی نگو. تجربه هام گفتم. برای جبران کارهای نامزدت هم می تونی برای تولدش خانواده اش هم دعوت کنی و یه کادو شیک بخری😊

کادو شیک به نظرت چیه

نمیدونم ساعت یا یه دست کت و شلوار. یه بار که باهاش حرف زدی از زیر زبونش بکش ببین چی دوست داره؟

نمیدونم ساعت یا یه دست کت و شلوار. یه بار که باهاش حرف زدی از زیر زبونش بکش ببین چی دوست داره؟

والا پنجاه بار حرف زدم هی میپیچونه میگه لبات واقعا موندم هفته دیگه ام تولدشه براش یه دست بلیز شلوار خریدم اما دلم یه چیز بهتر میخواد

والا پنجاه بار حرف زدم هی میپیچونه میگه لبات واقعا موندم هفته دیگه ام تولدشه براش یه دست بلیز شلوار ...

خب ضایع نپرس چی کادو میخای؟😁 مثلاً بگو پارسال و سال گذشته خانوادت و دوستات چی کادو گرفتن برات؟ اگه جواب نداد خودت یه چیزی بخر که خوشش بیاد گلم

خب ضایع نپرس چی کادو میخای؟😁 مثلاً بگو پارسال و سال گذشته خانوادت و دوستات چی کادو گرفتن برات؟ اگه ...

باورت نمیشه دهنم سرویس شده انقد فکر میکنم چی خوشش میاد اما خب به نتیجه ای نرسیدم

باورت نمیشه دهنم سرویس شده انقد فکر میکنم چی خوشش میاد اما خب به نتیجه ای نرسیدم

انگشتر نقره یا ساعت شیک بخر. چند بار باهاش بیرون بری بالاخره میفهمی تو بازار چشمش کدوم مغازه رو گرفته. مثلاً لباس فروشی یا جواهر یا ساعت فروشی و...