2777
2789
عنوان

دردسر منو بچه ام با مادرشوهرم

248 بازدید | 24 پست

بزارین از اول براتون تعریف کنم مادرشوهر من یه عالمه نوه بزرگ و کوچیک داره که من با یکی از نوه هاش همسن و سالیم که بچه اون تقریبا ۸ماه بزرگ‌تر از بچه منه ما باهم خیلی خوبیم و سعی میکنم هرموقع میرم خونه مادرشوهرم یا جایی بگم اونو بچش بیان که باهم بازی کنن ولی این مادرشوهر من یه کاری کرده که چشم دیدن اونا رو ندارم از بس این دوتا بچه فسقلی که تازه راه رفتن یاد گرفتن باهم مقایسه میکنه جلو همه.دماغ بچه من بزرگ نیست اما مدام تیکه میندازه میگه هر چی پول معیشتی که بهتون میدن باید جمع کنین این بزرگ شد بره دماغشو عمل کنه یا همش میگه بچه اون زرنگ تره فلان چیزو یادداره چون مادربزرگ های پدریش زرنگ بودن ما خانواده مون خنگ زیاد داریم این بچه ات خنگه به ما رفته 

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

یه طرف گل به خودی میزنه از یه طرف تیکه هاشم میندازه یا آهنگ میزاره به بچه اون میگه برقص بچه منم ناخواداگاه رقصش میگیره میرقصه میگه این بلد نیست برقصه الکی دستاشو تکون میده من اهنگ گذاشته بودم بچه اونا برقصه بچه تو الکی خودشو تکون میده .یا مثلا تو‌خونشون خوابیده میاد انقد بالای سرش سروصدا میکنه از دستی که بچه رو بیدار کنه و موردهای بیشمار دیگه واقعا اعصابم نمیکشه از دستش چکار کنم ؟چه جوابی بدم‌ وقتی تو جمع میگه بچت خنگ تره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نه اصلا این طور نیست به شوهرت بگو تذکر بده تازه بچه شما نوه شه اون نتیجه این چه رفتاریه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
بگو نه اصلا این طور نیست به شوهرت بگو تذکر بده تازه بچه شما نوه شه اون نتیجه این چه رفتاریه

شوهرم‌ میگه جلو تو این حرفو زده خودت جوابشو بده منو قاطی این حرفا نکن

زیاد نرو چرا جایی که بهتون بی احترامی میکنن مخصوصا به جیگرگوشتون بازم به خودتون اجازه میدید و میرید! اینجوری بچت هم یاد میگیره جایی که دوستش ندارن بره یجورایی بچه هم اینجوری آموزش میبینه نرو اگرم پرسیدن چرا نمیای بگو بی احترامی میکنید