2777
2789
عنوان

اونی که رفته بود برگشت یا دیگه برنگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 7338 بازدید | 231 پست
خییلی گذشته...حدودا ۱۰ سال،ولی من هر بار یادش میوفتم حالم یه جوری میشه....هنوزم میشکنم 💔با اینکه‌ ا ...

همیشه این یه کابوسه بزرگه برام🥲

ما مُحتاج ماندَن های پُر اَز مِنَت نیستیم؛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم اگه به صلاحته بازهم به هم برگردیدچرا تو نمیری سمتش؟

یبار همون‌اوایل رفتم

دیگه رفتنم سمتش فقط کوچیک کردن خودمه..

سپردم به خدا

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

برنگشت اگه میخاست برگرده که نمیرفت

چجوری کنار اومدی؟

ازدواج کردی الان؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

کار خوبی نمردی اگر ادم خوبی بود..اما برمیگرده مطمعن باش کسی که تو نبودت هم بهت وفادار بوده رو از دست ...

خیلی خوب بود بهم دست نمیزد بدون اجازه توی این دوره زمونه واقعا تک بود😔 خاک بر سرم قدرشو ندونستم چون پریود بودم حالم بد بود کات کردم😔 هنوز بعد ۶ ماه ذره ای از حسم بهش کم نشده😔

کلی دختر و پیج فیک ریکوئست دادن بهش هیچکدومو قبول نمیکنه😔

خدای من، خدای نیکی هاس🌱 خدا بسازه برات🌸

عزیزم چقدر سخت🥲باز خوبه ی ادم درست سر راهت قرار گرفته و زندگیه خودتو داری

نه قسمت تلخش اینه که شوهرم آدم درستی نیست زیاد...اخلاقای بد و آزار دهنده زیاد داره....در مقایسه با اونی که رفت هیچی نیست...شایدم بخاطر اینه که هنوزم حسرتشو میخورم

نه قسمت تلخش اینه که شوهرم آدم درستی نیست زیاد...اخلاقای بد و آزار دهنده زیاد داره....در مقایسه با ا ...

منم هر کی میاد سمتم رو با اون مقایسه میکنم متاسفانه دقیقا همونی بود که میخواستم🥲کاش خراب نمیشد یا کاش اکر میخواست خراب شه و اینجوری شه هیچوقت نمیدیدمش 

بچم🥲ایشالا که خدا به دلت نگاه کنه

کاشکی 🥲ممنونم