2777
2789
عنوان

اونی که رفته بود برگشت یا دیگه برنگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 7325 بازدید | 231 پست

یه لاشی بود که میخاست برگرده نزاشتم

البته داستانم خیلی بد بود که حتی به رلم گفتم بخاطرت میدم تن به خواستن همون رابطه ج میدم اما چیزیت نشه

کنترل کرد خودشو گفت ببینم پیام دادی یا حرف زدی باهاش کات میکنم شوخی ندارم میدونم بخاطر منه اما اخه تن بدی بهش بعدشم فکر کردی تموم میکنه تازه اتو دستش میدی زندگیت بگا میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادم میگن ولش کن ادمی که نمیخوادت پشتمن و راستش به سری چیزای دیگم پیش اومده مامانم ازش متنفره الا ...

دقیقا نمیدونم جریان چیه به خاطر اون نمیتونم نظر قطعی بدم ولی اگه مامانت متنفر شده احتمالا پرده احترام حرمت بینتون رفته و این خودش نشون میده آدم مناسبی نیس ، تن لیاقتت خیلی بیشتر از این حرفاست کسی که خودت خانوادتو با احترام نگه داره و خوش برخورد و متین باشه اگه همون اول خراب کرد بدون بعد ازدواج خیلی سخت تر میشه زندگیت بهش اهمیت نده و هی به خودت نگو عاشقشم کی برمیگرده آنقدر مغرور باش که ببینه مهم نیست برات اتفاقا سابقه نشون داده بیشتر جذب میشه ولی تو بگو خدایا اگه صلاحم نیست تموم کن اگه قرار زندگی خوبی داشته باشی باهاش و همه چی عوض شه هم درست کن از خدا بخواه و به خواسته ی خدا اعتماد کن 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

گذاشتمش کنار الانم حالم خوبه خوبه خداروشکر .وقتی رفت انرژی منفیش از زندگیم رفت کلا و به دوماه نشده خدا یکیو سر راهم قرار داد که همه چیز کامل هست و تازه فهمیدم عشق یعنی چی

برگشت ولی برگشتنش به مفت نمی ارزید. آخرم خودم ولش کردم

بعد از جند وقت برگشت

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بعد از جند وقت برگشت

اون همیشه ول میکرد بعد برمی‌گشت کلا کارش بود منم که کات میکردم خودش میومد. 

آخرش که واقعا ولش کردم تا دو سال در حال استاک کردن منو و زنگ و پیامو و فحش بود که منم یه کلمه هم جواب نمیدادم اونم فهمید این دفعه از اون دفعه ها نیست رفت پی کارش