2777
2789
عنوان

اونی که رفته بود برگشت یا دیگه برنگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 7301 بازدید | 231 پست

نیومد خداروشکر ک نیومدددددد 

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی این همون قانون رها کردنه

یعنی چی؟ادم چجوری میتونه به چیزی ک میخواد فکر نکنه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

مشکل زیاد داشتیم..🥲در نهایت رفت گفت مهریه ات هم میدمارزومه برگرده چون واقا دوسش داشتم در گذر از همه ...

خانواده ها چی میگن ؟ خانواده نامزدت چیزی بهت نمیگه؟ میدونه دوسش داری؟ خوب بهش بگو اون که محرمته 

چند وقته رفته ؟ 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

رفتن اون بزرگترین ضربه 

ودرعین حال بهترین اتفاق زندگیم شد از خدا ممنونم ک منو از جهنم اون ادمای سمی نجات داد 

بعد طلاق تازه فهمیدم خدا بهم لطف کرده خدایا شکرت لطفا منو ب ارزوی مادرشدن برسون خدایا لطفا

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
خانواده ها چی میگن ؟ خانواده نامزدت چیزی بهت نمیگه؟ میدونه دوسش داری؟ خوب بهش بگو اون که محرمته چند ...

خانوادم میگن ولش کن ادمی که نمیخوادت پشتمن و راستش به سری چیزای دیگم پیش اومده مامانم ازش متنفره الان 

ولی من اصلا نمیتونم تحمل کنم

یکبار بهش پیام دادم نمیخوام باز خودمو کوچیک کنم وابسادم ببینم چی پیش میاد

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ده ماه

تو این مدت اصلا نرفتی سمتش؟زنگی پیامی چیزی؟

تو این مدت اصلا نرفتی سمتش؟زنگی پیامی چیزی؟

ی زمانی بدون اون میمردم ولی با هیانتش از چشمم افتاد اموالش رو گرفتم اونم رفت منم جلوشو نگرفتم جدا شدیم بعد ده ماه برگشت  که من نخولستمش