2777
2789
عنوان

اونی که رفته بود برگشت یا دیگه برنگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 7186 بازدید | 231 پست
فقط وقتی عاشقشی منتظری برگرده 💔

تجربه کردید شماهم💔

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری مثلا گلم

نرفتی سمتش؟پیام ندادی زنگ نزدی 

دعا نکردی

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

دقیقا وقتی دیگه ازش متنفر شدم،وقتی آرزو میکردم دیکه برنگرده،فرداش برگشت....

قبلش که دلم میخاست برگرده خودمو کشتم تا بیاد،خاضر بودم جونمو بدم ولی فقط یه بار دیگه بغلم کنه...

خیلی بد موقع برگشت....

کاری نکردم ولی برگشتمن بهش اوکی ندادم

بعد از چن وقت برگشت

دقیقا وقتی دیگه ازش متنفر شدم،وقتی آرزو میکردم دیکه برنگرده،فرداش برگشت....قبلش که دلم میخاست برگرده ...

بعد از چقدر..؟🥲

چند سالته؟ هیچ وقت منتظر اونی که رفته نباش از خدا بخواه که بهتر و با لول تر سر راهت بذاره و بگی ببین ...

۲۲

شرایط من یکم فرق میکنه 

عقدیم 

و واقا عاشقشم:)