2777
2789

واقعا هم انگار من عضو خانوادم نیستم از هرنظر خیلی با همشون فرق دارم عیچکدومشونم حوصلمو ندارن یک ذرع ناراحت میشم دلم میگیره میام یکم حرف بزنم مامانم دادوبیدادمیکنه کشتی منو الان زنک میزنم داییت عموت درصورتی که خواهر برادرای دیگم یه عالمه مشکلات داشتن همه رو باصبوری مامات بابام تحمل میکردن ..چن بارم مامان بابام بهم گفتن ما اصلا تورو نمیخواستیم زعفروت میخوردم سقط بشی یا مثلا داداشم کتکم زد سراینکه گفت هرجا میری باخانومم برو گفتم نه بعد به خاطر کتکاش گریع میکردم میگفت میبرمت تیمارستان..چی کارکنم واقعا ؟ ۲۹سالمه و شاغل ..ازدواجم بااین شرایط اصلا نمیخوام ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یجوری رفتار کن که انگار غریبه ان و تو اونجا مهمونی بذار رودر وایسی داشته باشن باهات، صمیمی نشو درد و دل نکن صبح برو شب بیا کارای خودتو بکن بهونه نده به کسی کسی ام چیزی گفت هیچی جواب نده کلا سرت به کار خودت باشه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا ۲۹ سالته و این حرفارو میزنن بهت توی اولین جمله هات پیش خودم میگفتم احتمالا سنت کمه و تو دوره ب ...

اوهوم بغض دارم واقعا ..یاهمشون قط رابطه کردم میرم سرکار میام توی اتاقم بغض میکنم میخوابم

اوهوم بغض دارم واقعا ..یاهمشون قط رابطه کردم میرم سرکار میام توی اتاقم بغض میکنم میخوابم

تا میتونی پول جمع کن پشتتو پر کن،که اگه یه زمان خواستی از خونه در بیای حداقل پول کرایه خونه داشته باشی

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
ببین یجوری رفتار کن که انگار غریبه ان و تو اونجا مهمونی بذار رودر وایسی داشته باشن باهات، صمیمی نشو ...

همین کارو میکنم میرم سرکار میام مستقیم میرم توی اتاقم ولی گاهی خب عمیقا دلم میخواد حداقل وفتی ناراحتم از هرجایی بیام با خانوادم صحبت کنم حتی تو کارمم دخالت میکنن میخواستن رئیس یه بخشی بشم بابام نذاشتن گفتن نه اونجا مردانس

تا میتونی پول جمع کن پشتتو پر کن،که اگه یه زمان خواستی از خونه در بیای حداقل پول کرایه خونه داشته با ...

پول که دارم بخوام همچین کاری کنم داداشم سرمو میبره 

همین کارو میکنم میرم سرکار میام مستقیم میرم توی اتاقم ولی گاهی خب عمیقا دلم میخواد حداقل وفتی ناراحت ...

عزیزم شرایطت سخته حق داری، اگه تونستی مستقل شو مثلا از راههایی که خانوادت مخالفت نکنن مثلا تحصیلی برو یه شهر دیگه یا اگه مادربزرگی داری که باهاش راحتی برو پیش اون بعدا میتونی خودت خونه بگیری تنها زندگی کنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شرایطت سخته حق داری، اگه تونستی مستقل شو مثلا از راههایی که خانوادت مخالفت نکنن مثلا تحصیلی بر ...

تنها راهش ادامه تحصیلمه که باید یه شهر های خاص قبول بشم که بتونم برا کارم انتقالی بگیرم اما مث یه مرده متحرک شدم میرم سرکار میام تو اتاقم میخوابم میخوام کتاب بخونم هی بغض میکنم گریم میگیرع

تنها راهش ادامه تحصیلمه که باید یه شهر های خاص قبول بشم که بتونم برا کارم انتقالی بگیرم اما مث یه مر ...

قایمکی برو پیش روانپزشک دارو بگیر حالت خوب میشه، خودت فقط میتونی خودتو نجات بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40