2777
2789
عنوان

اینا که مذهبین همه تو‌ خانواده مذهبی بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 43 پست
دوست خانوادگیمونه نه گیر نمیده یعنی خواهرا کار خودشون رو میکنن و اهمیت نمیدن

خب رابطشون چطوره ؟؟ 

خجالت نمی کشن از اینکه به کسی بگن بردارشون آخونده ؟؟ 

پسره چند سالشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نینی سایت خیلی دیدم که خانواده هاشون مذهبی نبودن ولی خودشون به لطف خدا و اهل بیت متحول شدن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

من یه مراجع دارم همسرشون طلبه هستن و خود خانم ها چادری و مذهبی  ،پدر و مادر هر دو مخصوصا اقا،  کاملا آزاد و اعتقاداتشون ضعیفه ،الانم خیلی تو زندگی این دو تا بچه دخالت میکنن و آزارشان میدن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

اره معمولا ديدم مدتي جوگير ميشن بعدش برميگردن ب همون شرايط خانواده و اين وسط هم خودشون مضحكه خانواده شون شدن هم اعتقادات رو مضحكه كردن! 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خب رابطشون چطوره ؟؟ خجالت نمی کشن از اینکه به کسی بگن بردارشون آخونده ؟؟ پسره چند سالشه ؟

والله جزيیات زندگیشون رو‌نمیدونم زیاد رفت و‌امد نداریم 

ففط اینطور بگم که خانواد  دم به دقیقه پارتی و مهمونی مختلط و ... هستن از استوری هایی که میذارن 

خدا هرکس و بخاد هدایت میکنه، اونا هم حتما یه نوری تو سینه شون بوده، بله منم دیدم

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

تو مرداب هم گاهی نیلوفر شکوفه می‌کنه.

تو طول تاریخ مثال‌های فراوان داشتیم از والدینِ فاسد که فرزند صالح داشتید و برعکس.

مثلا یکی از فرزندان هارون الرشید ظاهراً از پیروان اهل بیت بوده و در این راه شهید هم شده.

والله جزيیات زندگیشون رو‌نمیدونم زیاد رفت و‌امد نداریم ففط اینطور بگم که خانواد دم به دقیقه پارتی و ...

پس حتما دخترا دوست پسر و رابطه هم دارن 

پسرای حتی نیمه مذهبی معمولا غیرتین بعیده که چیزی نگه این که طلبه س