2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب منم شوخی نکردم تو ۱۴ سالگی عاشق نیمار بودم بلوغ و‌جاهلیت😂😂😂😂

عه خب پس. آره فک کنم بچگی هممون یه مدت با سلبریتیا تباه بودیم😹

کاش طرف منم سلبریتی بود و باهاش انقدر خاطره دردناک نداشتم

با خنده گفتی ولی درد داشت💔

اخه اصلا اون جایگاه و اون حس ، اون خاطرات را دیگه نتونستم تجربه کنم. به خصوص که شوهرم خیلی بی عاطفه است و حسرت خیلی چیز ها را به دلم گذاشت. همش میگم خدایا شکرت حداقل ی بار عشق را تجربه کردم. 

چه جالببعد از جقدر از تموم شدنش برگشتید به عشق اولتون

شوهرم عشق اولم بود ولی دوست نبودیم 

پسر عمم بود 

دوتامون همو دوست داشتیم شدید ولی بدون هیچ رابطه ای 

تا اینکه یه مدت گذشت و من گفتم که اشتباه میکنم اونم فهمید دیگه علاقه ای بهش ندارم خیلی اصرار کرد 

یادمه تو یه شب سرد زمستونی از خونشون پیاده منو رسوند خونمون و بحثشو پیش کشید 

گفتم اشتباه کردم بچه بودم ازم خواست باهاش برم تا سر خیابون گفتم سردمه میخوام برم خونه کاپشنشو درآورد بهم بده من قبول نکردم 

بعد چند سال عاشق کس دیگه ای شدم و خیلی همو دوست داشتیم و قصدمون ازدواج بود فقط یه سری اتفاقا افتاد و جدا شدیم 

بعد از اون تقریبا ۱سال و خورده ای تنها بودم تا برام خواستگار اومد و شوهرم دیگه امون نداد و پاپیش گذاشت اول مخالفت کردم ولی بعدش بله رو دادم

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️