دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.
دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.
اگه من ثروتمند بودم میخوندم میرم یه رشته ی خوب دانشگاه ازاد اینقد زجه نمیزدم
بعدم به علم میرسیدم.
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
پول نباشه آرامش هم نیست پدری ک پول نداره جهیزیه دخترش رو بخره آرامش نداره
خوب پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش بدبختی میاره منکر این نیستیم بین این دو گفته من میگم هیچ کدام چه خانواده پولدار دیدم آرامش خوشبختی نداشتن چه علم باعث خوشبختی آرامشی نبوده مهم آرامش داشتن آدم با کار تلاش میتونه آرامش داشته باشه پولم در حد معقولش داشته باشه
خوب پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش بدبختی میاره منکر این نیستیم بین این دو گفته من میگم هیچ کدام چه خا ...
درسته دقیقا حرف حق رو زدی 👌👌👌
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
خوب پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش بدبختی میاره منکر این نیستیم بین این دو گفته من میگم هیچ کدام چه خا ...
دمت گرم حق گفتی
توی این جامعه و در این سطح از زندگی فقط با ثروت میشه زندگی میکرد