2777
2789

موافقم 

فکر میکنن با بچه زندگیشون درست میشه در حالی که درست نمیشه و یه بچه هم بدبخت میشه

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

کلا با اکثر و اقلیت موافق نیستم اما واقعا به نظرم درک درستی از انسانی که پا به دنیا می‌زاره در کشورم وجود ندارد یا کم رنگه بهتره اصلا یک تفکراتی هست که آدم به عقل بعضیا شک می‌کنه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تفکرا تی،؟

نمی‌دونم نان دهد دندان دهد یا برای ادامه نسلمون یا بچه نمک زندگیه زندگیو خوب می‌کنه منظور زندگی خودشونه یا از تنهایی دربیاییم بچه بیاریم یا پدربزرگ و مادربزرگش اصرار میکنن نومونو ببینیم  و ... خودخواهی محضه آدمی که توانایی تربیت و تامین یک انسان رو ندارد بچه بیارید انگار اون بچه خودش مهم نیست در آینده قراره چه بلایی سرش بیاد

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘