2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم قراره بیاد دو ماه پیشمون بمونه گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6068 بازدید | 116 پست
یآدم نمیاد گفته باشم بی حیایی خب الان چی به نفع استارتر تموم شد غیر اینکه خواهرشوهره هم رک جواب داده ...

با شما نبودم در مورد کلیت تاپیک گفتم

جنگ اول به از صلح آخر

آدم از همون اول حد و مرزهاش رو رعایت کنه بهتره

وگرنه دو ماه عذاب کشیدن بخاطر اینکه همون اول نتونستی دهن باز کنی یه جمله حرف دلت رو بزنی نشونه بی عرضگی آدمه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

[QUOTE=398829263]یک درصد انسانیت برای یک وعده غذا مهمان داریه دو هفته رو خودتون حساب کنید چند درصده خیلی افراطی حرف ...[/QUOTE

میدونید مهمون ۲ روزم والا زیاده ولی خداشاهده من ۹ ماه اینجور مهمون سمی تحمل کردم قصه همین پارسال گذشته بود شاید گفته ۲ماه ولی کمتر بشینه

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شما نبودم در مورد کلیت تاپیک گفتمجنگ اول به از صلح آخرآدم از همون اول حد و مرزهاش رو رعایت کنه به ...

الان شما میگین حرف استارتر درست بود؟ چطور باید حرفشو میزد که خواهرشوهره محترمانه جواب میداد وهیچ کدوم دلخور نمیشدن؟

[QUOTE=398829263]یک درصد انسانیت برای یک وعده غذا مهمان داریه دو هفته رو خودتون حساب کنید چند درصده ...

امیدوارم قبل از اینکه به خودتون بیشتر از این آسیب بزنید بفهمید رفتارتون مصداق خریته 

توهین نمیکنم جدی میگم. سواری میدید چون قسمت اینه چون خواست خداست؟ خدا هیچوقت آدم های ضعیف رو دوست ندارع

من مهمون سمی رو خداشاهده ۹ ماه تمام تحمل کرد م این ظلم هست ن درآن صورت ک شما میگید درضمن ظلم هایی ح ...

مسلما همینطوره چون غیر از این بود من من نبودم حضرت علی بودم و معصوم

حضرت علی ظلمهایی رو بهش وارد شد و برای چی تحمل کرد؟

برای اینکه اسلام نوپا از بین نره

واقعا شما این موضوع و دارید با سکوت حضرت علی مقایسه میکنید؟

اینم برای شما

کسانی که در مقابل ظلم دیگران سکوت میکنند،خود در آن ظلم شریک هستند .امام حسین

الان شما میگین حرف استارتر درست بود؟ چطور باید حرفشو میزد که خواهرشوهره محترمانه جواب میداد وهیچ کدو ...

من نمی‌دونم دقیقا با چه جملاتی بیان کرده

ولی اساس اینکه باید قبل اومدن زمان رفتن رو مشخص کنند و باهم به تفاهم برسن درموردش صد در صد درسته 

اینکه باید همه حرف ها محترمانه با شیوه ای که زننده نباشه و کارد ایجاد نکنه گفته بشه که از قواعد اولیه مکالمه است خب 

من نمی‌دونم دقیقا با چه جملاتی بیان کردهولی اساس اینکه باید قبل اومدن زمان رفتن رو مشخص کنند و باهم ...

خب مهمه با کسی که حرف میزنی اون طرف حرف حساب حالیش باشه وقتی منطقش اینه که خونه داداشم یعنی رسما زن داداششو حساب نکرده با این آدم‌نمیشه اصولی و رو قواعد صحبت کرد

چقدر جالبه خواهر نمیتونه خونه برادر بمونه عیبه زشته الان همه حکم اعدام خواهرشوهر رو صادر کردن ولی کافیه مرد بگه دوست ندارم خواهر زنم یا مادرزن بیاد خونم  اونوقت این شوهرت که حکم اعدامش صادر میشه که وای چقدر پسته چقدر خسیسه چقدر ..... الان برادر من ۱۹ ساله کانادا زندگی میکنه و ۱۲ ساله ازدو اج کرده  هیچکدوم ما تا حالا پیشش نرفتیم اما خانواده خانمش ماشالله مادرش که از سال چهارم تقریبا هر سال یا یک سال درمیون بجز اون دو سال کرونا  هر بار چهار پنج ماه گاهی شش ماه میره برادرش تا حالا دوبار رفته پارسال  سه چهار ماه موند خواهرش الان پنج ماهه اونجاست و پدرش تا حالا دوبار رفته جالبه همین الان پدر و مادرشم دوهفته است رفتن یعنی الان پدر مادر خواهر زنداداشم اونجان در حالیکه ما تا حالا رومون نشده بریم چون همیشه فقط یه تعارف ساده کردن و هیچوقت جدی دعوت نکردن  والا ما که تا دیدیم بیشتر خانواده خانم مهمون خونه داماد بودن و کمتر خانواده مرد میرفتن حداقل در مورد اطرافیان و فامیل من که اینطور بوده خصوصا دو تا برادر خودم

چندسالشه؟مجرده یا متاهل؟دلیل اومدن؟توی یک شهر هستین؟

۲۷ مجرد 

با یکی از خواهراش بحثش شده بدجور دعوا کردن داداشش ( شوهر من نه یه داداش دیگش ) گفته بیاد پیش شوهر من تا یکم زمان بگذره 

پدر مادرش خیلی عصبانی ان از دستش 

نمی دونم دعوا سر چی بوده ولی احتمالا سر یه چیز الکی نبودن 

۲۷ مجرد با یکی از خواهراش بحثش شده بدجور دعوا کردن داداشش ( شوهر من نه یه داداش دیگش ) گفته بیاد پی ...

حق داری بخدا دوماه واقعا زیاد ادم گاهی اعصاب بچشم ندارع چ برسع ب خواهر شوهر جنگی و بی فهم تو..... 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲۷ مجرد با یکی از خواهراش بحثش شده بدجور دعوا کردن داداشش ( شوهر من نه یه داداش دیگش ) گفته بیاد پی ...

ببین چه فتنه ایه که بخاطر اینکه آرامش داشته باشن میفرستنش خونه ی تو

دارو بریز تو غذاش اسهال بشه 

سه روز آخر هفته هم برو خونه ی بابات