2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم قراره بیاد دو ماه پیشمون بمونه گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6254 بازدید | 117 پست
بعله صدرصد عزیزم زندگی یه سرنوشته اگه من دوماه خواهرشوهر بمونه خونم شاید هزارجور قضا وازم بگذره یا ب ...

شاید هم روانی بشی از دستش 😂😂 بالاخره خواهر شوهره دیگه

ببخشید البته ها

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

شاید هم روانی بشی از دستش 😂😂 بالاخره خواهر شوهره دیگهببخشید البته ها

🙏

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ما ایرانی ها بلد نیستیم حرف دلمون رو بزنیم؟خدا زبون داده واسه حرف زدن چرا با کنایه و رفتارهای عج ...

یآدم نمیاد گفته باشم بی حیایی 

خب الان چی به نفع استارتر تموم شد غیر اینکه خواهرشوهره هم رک جواب داده خونه داداشمه دلم میخواد

حالا باید به زور و با کینه همدیگه رو تحمل کنن اینطوری خوبه بنظرت؟

مغز آکبند بعضی زنداداشا هم اینجوریه که ما ملکه اییم شما کنیز خدا شفاشون بده البته زنداداشای من اینجو ...

تقصیر مامانمه البته زیادی بهشون رو داده فکر کردن دختر پادشاهن چون‌پسراش میخواد گفته باید حتی جلو زن داداشات اخمم‌به ابروتون نیاد دلخور نشن زندگی پسرام خراب شه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

شوهرم کلا به کسی نه نمی گه بش گفتم گفت سخت نگیر دوماه زود می گذره

باید مهارت نه گفتن رو به دست بیاره وگرنه تو زندگی پودر میشید جفتتون

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

وااای خدا یکدرصد انسانیت تو وجود خیایا نمونده بخدا

یک درصد انسانیت برای یک وعده غذا مهمان داریه

دو هفته رو خودتون حساب کنید چند درصده

خیلی افراطی حرف میزنید

بعله صدرصد عزیزم زندگی یه سرنوشته اگه من دوماه خواهرشوهر بمونه خونم شاید هزارجور قضا وازم بگذره یا ب ...

خیلی اشتباهی قضا و قدر و یاد گرفتی

هیچ وقت توجیه نکنید

خود خدا هم از آدم منفعلی که نمیتونه از حقوق خودش دفاع کنه خوشش نمیاد

خود امام علی هم میگه حق گرفتنی ه

نباید بذاری شان و شخصیتت در نظر گرفته نشه و طرفت با کمال وقاحت بگه خونه برادرم ه و بهت مربوط نیست بعد سکوت کنی و بگی آره من خوبم تحمل کردم عوضش مریض نشدم

همیشه سفارش شده که در برابر ظلم بایستید 

اینم یه جور ظلم ه

تو زندگی خودتون حداقل سعی کن تو این ژست ها و قالبها فرو نرید

ان شاالله از این حکمتا نصیب خودت بشه.بیچاره زنداداشت و هر کی به با این اداهای مثلا مهربونی و شعاری ت ...

ببین عزیزم اول انشالله سرم بیاد اگه خدا صلاح میدونه !!

وگرنه هیچکی خونه باباشم ۲هفته نمی مونه تا۲ماه برسه اومد روفت بحرمت احترام ب این خانوم حتی افریته هم باش خدامورد لطف خودش قرارش بده جایی دیگ از زندگی براش جبران کنه درضمن من اینجور مهمون های داشتم البته شاهده ۹ ماه  تمام خونه ما چون خ‌ونه خودش تهران بود اونا خونه ما۹ ماه تمام موندن خونه بازسازی کرده 

قبلش خداشاهده یسره پشت سرماه بد بیراه میگفت بماند هزارجور ستم دیگه

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

هوففف پس تو بذار برو خونه مامانت خودش پذیرایی کنه 😂 والا

به هیچ وجه نباید خونه رو ترک کرد 

خونه مال توئه رفتن از خونه باعث میشه خواهر شوهر بشه خانم خونه و استارتر قلمرو خودش رو ببازه

خیلی اشتباهی قضا و قدر و یاد گرفتیهیچ وقت توجیه نکنیدخود خدا هم از آدم منفعلی که نمیتونه از حقوق خود ...

من مهمون سمی رو خداشاهده ۹ ماه تمام تحمل کرد م این ظلم هست  ن درآن صورت ک شما میگید درضمن ظلم هایی حضرت علی تحمل کرده امثال منو تو حتی ازکنارش رد نشدیم