2777
2789
عنوان

مامانای که بچه کلاس اولی دارین یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 33 پست

درست میگن

مدیر پیش دبستانی دخرتم میگفت

همینکه تا پایان پیش دبستانی بچه ها بتونن یه سری حروف رو تو کلمات تشخیص بدن عالیه

مولا میگی درخت بچه د. ر. خ. ت. بشنوه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
به ماهم نوشتاری یاد دادن هم خوانداری مگه میشه بنویسی س ولی تلفطشو نگن؟ خودت تو خونه بگو

میگن صداشو مثلا چند تا چیز که س توش باشه یا تو روزنامه ببر بچسبون 

درکل هدف اشنایی هست نه یادگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم کلاس اول هستم 

حتی الان که دارم با بچه ها لوحه کار میکنم و تو قسمت نگاره ها هستیم نباید اسم لوحه رو به بچه گفت 

بعدا توی نشانه ها و تدریس مشکل پیش میاد 

لوحه فقط تمرین نوشتنه اصلا اسم نمیدیم بهش

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

معلم کلاس اول هستم حتی الان که دارم با بچه ها لوحه کار میکنم و تو قسمت نگاره ها هستیم نباید اسم لوحه ...

بچه ی من پیش میره ولی نوشتاری ندارن. فقط صدای نشانه کار میشه که. چند نوع آموزس هست مگه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

معلم کلاس اول هستم حتی الان که دارم با بچه ها لوحه کار میکنم و تو قسمت نگاره ها هستیم نباید اسم لوحه ...

ممنونم عزیزم. پس خیالم راحت باشه. فقط می ترسیدم بچم بره مدرسه و از بقیه بچه ها عقب تر باشه و معلم برا بچه من صبر نکنه

خب اونوقت بچه ها دو مدل آموزش میبینن که. اینکه خوب نیس.دو دسته میشن بچه ها

الان داریم در مورد خوب و بد اموزش صحبت میکنیم یا اینکه بچه ها توی پیش چی یاد میگیرن؟؟؟؟ 

در یه حالت کلی هم تعداد دسته بچه ها بسیار بیشتر از دو تاست و ربطی به اموزششون نداره

بچه ی من پیش میره ولی نوشتاری ندارن. فقط صدای نشانه کار میشه که. چند نوع آموزس هست مگه

پیش دبستانی باید حتما لوحه نویسی تمرین بشه 

الان خیلی بچه های اولی مشکل دارن چون بهشون یاد ندادن

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

الان داریم در مورد خوب و بد اموزش صحبت میکنیم یا اینکه بچه ها توی پیش چی یاد میگیرن؟؟؟؟ در یه حالت ک ...

آره تعداد دسته های بچه ها بیشتره. منظورم این بود ینی دو مدل آموزش دارن؟چرا یکدست نکردن آموزش پیش دبستانی رو آخه.

البته من نمی خواهم شما جواب این سوال رو بدین شما هم یه مادری هستی مثل من.  صرفا برام سوال پیش اومده.

آره تعداد دسته های بچه ها بیشتره. منظورم این بود ینی دو مدل آموزش دارن؟چرا یکدست نکردن آموزش پیش دبس ...

عزیزم اموزش میتونه از مدرسه به مدرسه هم متفاوت باشه 

معمولا مهد کودکها زیر نظر بهزیستی هستن و مدارس زیر نظر اموزش پرورش در نتیجه یکسان سازی وجود نداره