2777
2789

ولی بدرد ازدواج نمیخوره، بنظرتون‌ برم باهاش رابطه داشته باشم؟؟؟ خیلی نیاز دارم و تا الان ک ۳۲ سالم مجرد و تنها بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی دیگ، دوس پسرم بشه

چرا باید بری با یه آدمی که به درد نمیخوره رابطه داشته باشی ؟ 

یعنی اینقدر تو فشار هستی ؟ 

من خودم طبعم گرمه و دموی هستم قبلاً شاید روزی دو یا سه سری خود ارضایی میکردم ولی این نیازی که شما میگی اونقدها هم مهم نیست که بخوای بخاطرش این کار رو کنی من الان هم خود ارضایی رو گذاشتم کنار شاید ماهی یه بار انجام بدم دنبال دوست پسر هم از اولش نبود و برای کیس ازدواج هم فقط دنبال کسی های خوب و به درد بخور میرم 

خودت رو بیهوده خرج نکن 

وقتی بدرد ازدواج نمیخوره چه لزومی داره باهاش خاطره بسازی بعد که رفت ضربه بخوری؟ مایلی وقت، احساس، ر ...

ک‌میدونم کسی نیست خب ک‌ مناسب م باشه،،، تازه ب این تمایل دارم ک همین قدرم ب بقیه ندارم،،، آخه میگم تا کی صبر کنم.....این همه سال سرکوب کردم خودمو اصلا کار درستی بود؟