2777
2789

خیلی غمگینم کاش سال 1400 همه توانمو میزاشتم 

ولی من نه تنها توانمو نزاشتم بلکه حتی روزی 3 ساعتم تلاش نکردم🙂💔

امیدوارم امسال بدقولی نکنم

مامایی ازاد اوردم ولی نخواستم پدرمو ببرم زیر فشار اقتصادی🙂💔 برام دعا کنید و یه توصیه بهم بکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو میتونی❤️

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

ان شاءالله عزیزم. امسال هم نهایی بخون خوب هم آزمون بزن زیاد که دوتا ترازت ان شاالله بره بالا. با اشتراک دیجی ماز میتونی کلی جزوه و آزمون رایگان دانلود کنی خیلی خوبه محتواهاش.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

واقعا؟🙂💔

اره

یه بار ازمایشگاه قبول شد یه ترم هم خوند بعد انصراف داد دوباره خوند

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

پارسال چند ساعت میخوندی تعداد تستات چقدر بود

من سال اول پشت کنکورمه شما چه توصیه ای برام دارید؟😢

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
پارسال چند ساعت میخوندی تعداد تستات چقدر بودمن سال اول پشت کنکورمه شما چه توصیه ای برام دارید؟😢

پارسال بعضی روزا نمیخوندم بعضی روزا 3 ساعت میخوندم تاحالا بیشتر از 3 ساعت نخوندم

توصیم اینه که مستمر بخون نزار بین درس خوندنت فاصله بیوفته و گوشی رو جمع کن

واقعا؟🙂💔

یه خورده گوشیو بذار کنار

نی نی سایت مشغول میکنه ادمو

یه ساله عضوی ۲۶۰تا تاپیک زدی 

چه خبره🤭

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.