2777
2789
عنوان

همسرم امروز خیلی رومخم رفته

149 بازدید | 11 پست

عقدیم

دیروز رابطه (بدون دخول) داشتیم امروز غیب شده همیشه کارش اینطوریه

بهش زنگ زدم جواب نداد نیم ساعن دیگه زنگ زد من جواب ندادم عصبانی بودم

الان ۵۰ دقیقه میگذره زنگ نزده دوباره

حالب اینکه تو اینستا بهش پیام دادم سین نزده ولی آنلاین شده و استوری گذاشته!

الان بهش زنگ بزنم؟ من باهاش چیکار کنم؟

نمیدونم چرا این طوری میکنه

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاراش الان چه ربطی به رابطه دیروزداشت؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان چه ربطی به رابطه ی بدون دخولتون داشت ؟

بدون دخول رو گفتم که نیان بگن واای عقدی رابطه نداشته باش و اینا

و گفتم هردفعه بعد رابطه غیب میشه

بدون دخول رو گفتم که نیان بگن واای عقدی رابطه نداشته باش و ایناو گفتم هردفعه بعد رابطه غیب میشه

دیگ باهاش رابطه نکن 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

دیگه رابطه نداشته باش حتی بدون دخول میبینی که حساب کتاب نداره

خب؟ پس فردا که رفتیم خونه ی خودمون اونموقع هم نباید رابطه داشته باشم؟ اگه قراره اخلاق گندشو رو کنه بذار الان رو کنه

خب؟ پس فردا که رفتیم خونه ی خودمون اونموقع هم نباید رابطه داشته باشم؟ اگه قراره اخلاق گندشو رو کنه ب ...

اخلاق گندش رو بله الان رو میکنه این خوبه 

میگم بیشتر از این بهش پا نده 

اینطوری همیشه در دسترس میشه 

ببینم کی جواب تلفن رو میتونه نده

عقد و زیر سقف فرق داره 

اسی جان حواست باشه که از این دسته مردها نباشه که زن رو فقط برا رابطه میخواد و بعدش اونو پس میزنه.. د ...

عزیزم میشه بگی چجوری امتحانش کنم؟

عزیزم میشه بگی چجوری امتحانش کنم؟

مثلا یکبار که رابطه خواست بهانه بیار.. البته نه اینه آخرین رابطه ۱۰ روز قبلش بوده باشه.. مثلا بعد از یکی دو روز از رابطه قبلی... مانع بشو و بهانه بیار و محک بزن ببین چطور رفتار میکنه.. البته اینم بگم که این حق طبیعی مرد هست و ممانعت گناهه.. ولی حداقل برا یکی دو ساعت مانع بشو.. کاری نکنی که نفرینش منو بگیره 😁خودت به مرور از رفتارش متوجه میشی.. دقت کن که علایق و احساساتت براش مهم باشه.. درخواست گردش و خرید و رستوران از جانب ایشون هم باشه.. نه حالا با هزینه ی زیاد... منظورم اینه به تو و بودن کنارت اهمیت بده