پسر من ۴ سالشه جیششو خودش میره توالت میکنه ولی پی پی و تحت هیچ شرایطی اگه شورت یا شلوار پاش نباشه نمیره میگه اصلا شلوارمو درنمیارم پی پی کنم خیلی اعصابمو خورد میکنه هرکار میکنم این عادت و ترک نمیکنه یک روز تو خونه لخت نگهش داشتم به خودش میپیچید دل درد گرفت ولی حاضر نشد بره پی پی کنه آخر سر مجبور شدم شورت کردم پاش تا رفت مدفوع کرد...میخوام هفته دیگه وقت مشاور کودک بگیرم ببینم چی میگه
نه اصلا میگه اصلا پایین نکش باید تو شلوارم بکنم در صورتی کجیششو میره دستشویی شلوار در میاره میکنه
اینک خ بده. ۴سالشه بزرگ شده بگو زشته بزرگ شدی
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
گیری کرده باید شورت پیپی ای بشوره،شورت هیچی شلوارم هست
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اینقد جنگ اعصاب دارم که خدا میدونه میخوام ب مدت دو روز اصلا اجازه ندم با شلوار بره پی پی کنه شایذ از سرش افتاد حتی حاضرم یبوست بگیره ولی دیگه اجازه ندم تا ترک عادت کنه
به نظر میاد میترسه یا چندشش میشه دختر من سه سالشه اوایل اوق میزد بعد بهش گفتم دماغتو بگیر نگاش نکن الان دیگه عادی شده به هرحال سخت نگیر تو بازی ها و کارتون هایی که میذاری روی ناخوداگاهش تاثیر بذار باهاش هراز گاهی آروم صحبت کن تو غالب داستان بگو که کارش درست نیس
قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
پسر من یبوست شد یک سال پیش و موقع پی پی دردش میومد ازون ب بعد ترسید و پی پی فقط تو شلوار میزد دکتر بردم فایده نداشت تا اینکه دو هفته ای میشه با هزار وعده راضی شده میره دستشویی میزنه...برام کابوس بود نا امید بودم...شمام نگران نباش بالاخره درست میشه