2777
2789

پسر من ۴ سالشه جیششو خودش میره توالت میکنه ولی پی پی و تحت هیچ شرایطی اگه شورت یا شلوار پاش نباشه نمیره میگه اصلا شلوارمو درنمیارم پی پی کنم خیلی اعصابمو خورد میکنه هرکار میکنم این عادت و ترک نمیکنه یک روز تو خونه لخت نگهش داشتم به خودش میپیچید دل درد گرفت ولی حاضر نشد بره پی پی کنه آخر سر مجبور شدم شورت کردم پاش تا رفت مدفوع کرد...میخوام هفته دیگه وقت مشاور کودک بگیرم ببینم چی میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی عمره تو مطب اورولوزست هستم 

تا پایان ۵سالگی فرصت هست و مادر باید کمک و مدارا کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یعنی چی میگی شورت پاش باشه و بره پیپی کنه

پسر من از4سالگی خودش میره .ولی شلوارشو درمیاره و میره شورتشو درنمیاره ۵سالشه

با شلوار ک میره خودشو ک میخواد بشوره شلوارشو گاهی خیس میشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من ی عمره تو مطب اورولوزست هستم تا پایان ۵سالگی فرصت هست و مادر باید کمک و مدارا کنه

دخترم ۴ سال و دو ماهشه شبها براش پوشک میبندم، چون جاشو خیس میکنه. نگران کننده اس؟ تا کی این وضع ادامه داره؟

تو شورت پی پی میکنه یعنی؟همسن دختر منهدخترم جیشو خودش میره و خودشم میشوره ولی پی پی نه! منو صدا میزن ...

دختر منم همینطور بود بصورت ناخودآگاه وارد ۵ که شد خودش خودشو میشوره فلاش تانک هم میکشه

اره از نزدیک دیدم این عادت بچه ها 

برا ما ، شورت هایی که کنارش کش داره پاش میکردیم ، 

بعد  چند وقت بهش میگفتیم با شرت ، بشینه و کارشو کنه ... 

باز  یه چند مدت گذشت  و با تشویق و.... یاد گرفت 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر