2777
2789
عنوان

نظرتون راجب رشته بهداشت یا hse

97 بازدید | 21 پست

بهداشت حرفه ای چیه

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›
عع رشته دوس پسرم 🤣

خوبع؟

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چیزی بگیم دانشجوهاش میریزن سرمون

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

12 سال پیش از این رشته فارغ‌التحصیل شدممدرکمم الان لب کوزه هستبازار کارش بیشتر برا مردها هست

دلم گرفت نگو 

قبول شدم نرم محرومم

بهداشت عمومی بودی

والا چیزی بگیم دانشجوهاش میریزن سرمون

نگو پ دانشجوشم

خالم میگفت خیلی بازار کار و درآمد خوبی داره 

کلی سر اینکه از انتخاب رشتم حذفش کردم فحشم داد

دوستش دکترای این رشته رو داره گفت برای یک ساعت چک کردن مدارک کارگر ها و سرکشی ب یک کارخونه 10 تومن میگیره

فکر کن دیگه چقدر خوبه

گفتم محیط مردونه اس و اینا

گفت آره بیشتر آقایون میان این رشته ولی واسه خانم ها هم خوبه 

دیگه نمیدونم

درست تحقیق کن تو این سایت آب و نون نمیشه 

برو از نزدیک ببین چند تا استاد دانشگاه آزاد شهر یا دولتی برو حرف بزن بپرس 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

خالم میگفت خیلی بازار کار و درآمد خوبی داره کلی سر اینکه از انتخاب رشتم حذفش کردم فحشم داددوستش دکتر ...

ایشالا منم بگیرن

درست تحقیق کن تو این سایت آب و نون نمیشه برو از نزدیک ببین چند تا استاد دانشگاه آزاد شهر یا دولتی بر ...

اره میرم حالا الیته فرقی نمیکنه دیگ نرم‌محرومم

دلم گرفت نگو قبول شدم نرم محروممبهداشت عمومی بودی

اگه بری تو کارخانجات خوبه ها

خیلی حقوق و مزایا داره

ولی خب میگم اکثر جاهای که استخدام میکنن بیشتر مردا

ولی خب بیمارستان و مراکز بهداشت هم یه بهداشت حرفه ای دارن