2777
2789

رابطه مون لانگ هست تازه بعد یکسال امروز گفته پدرش و مادرش جدا شدن پدرش خیانت کرده و الان با اون زنه ازدواج کرده.و بازم دوست دختر پیدا میکنه باباش می‌گفت ..من قزوین اون کرمانشاه بخاطر رابطه دور که داشتیم میخواستم کات کنم که اینو گفت و میگه تو تنها دلخوشی منی 🥺 من میگفتم چع قدر خوشبخت هست دنا داره آیفون داره...چیکار کنم ادامه ندم این رابطه یاگناه داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرادمیخواستی کات کنی؟

فقط چون راهتون دوره؟ اول کار راه دورو ندیدی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چقدر آشناست این اتفاق...

خواهر من ۱۵ سال پیش این ماجرا براش اتفاق افتاد الان با دوتا بچه آواره خونه مادرم شده چرا؟!!!

چون شوهرش مثل پدرشوهرمش خائن از آب دراومد چقدر تو دوران دوستی جلو خواهرم گریه میکرد و میگفت تنهام نذار 

خواهرم میگه از سر دلسوزی ازدواج کردم باهاش 

خواهر من یه احمق بود چون هرگز به هشدار های ما گوش نداد

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
منم دوسش دارم ولی اینکع دور هست اذیتم میکنه

منو شوهرمم لانگ بودیم من کردستان اون بلوچستان ولی بهم رسیدیم 

آک خوبه دوسش داری کار خوب داره اخلاق رفتار درست حسابی داره دوست داره مطمئنی پاکه از هر لحاظ بمون تحصیلات هم مهمه