2777
2789

بچه ها خواهر من خیلی حساسه یعنی از مامان بابام بیشتر حساسه منم به شدت دوسش دارم 

داشتم با نامزدم ( مراسم نامزدیمون ماه دیگس الان شیش ماهه خانواده ها برای شناخت در رفت و آمدن محرم نیستیم)تصویری حرف میزدم روسری سرم نبود یقمم یکم باز بود خواهرم به دفعه ای اومد توی اتاق تو اون وضع دیدم هیچی نگفت فقط گفت دیگه هیچ وقت با من حرف نزن 

از یه طرف دیگه ام  یه ساعت دیگه مامانم میاد خونه میخوان دوتایی ده منو سرویس کنن که چقد بی حیایی خاک بر سرم کنن که هیچ وقت حواسم به هیچی نیس حالم به شدت بده نمیدونم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم تو مکان و رو کار بودید در رو باز کرده اومده تو . تو دیگه خییییلی حساسی . مگه دختر آیت الله ...

بابا من حتی از بابام خجالت نمیکشم پیشش دست نامزدمو بگیرم ولی خواهرم به شدت حساسه همیشه خدا عین داداشا مراقبم بوده 

😐😐😐 وا چقد حساس و بی‌جنبه تو وضع بدی نبودی که بی‌خودی گنده‌اش میکنه

کاشکی مامانم میدید کاشکی بابام میدید این بچه نمیدید الان میدونم نشسته داره خودخوری میکنه

خیلی برام عزیزه می‌دونم الان رفته تو اتاق داره خودخوری میکنه

خب عزیز بودنش سرجاش ولی این فضولی تو زندگی توعه ملت دارن میرنبه پسر مردم میدن حالاتو رو بی روسری ببینه چی میشهمگه من جات بودم اصلا اهمیت ندادم بعدشم کسایی که قراره ازدواج کنن اشکالی نداره چون باید عیب های جسمی هم دیگه رو بدونید حتی یه خال اینم نظر شرعیش  ولی با دخالت ها ازدواجم کنی خراب میشه باز بشین فک کن