2777
2789
عنوان

کنکوریااا شما زیست رو با کدوم استاد خوندین

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 22 پست
مبارکهههمنم پزشکی البرز در اومدم🫠دندون دوس نداشتی بری؟

وای مبارکهههه من عاشق دانشکده تلیذزم میشه لطفاً یکم منم راهنمایی کنی گلم پایت چطور بود نهایی چند شدی معلم آنلاین میارم میدید متابعت چیا بودن ممنون میشم گلم اگر پاسخ بدید منطقه چند بودی رتبت چند بود روزی چقدر می‌خوندی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فرهمند میبینم با جزوه عمار نظرت چیه ؟؟برای فیزیک شجاعی و فراهانی شیمی و ریاضی کرمی میبینم که توصی ...

نمیدونم واقعا‌ با این استادایی ک میگی اصلا کلاس نداشتم نمیدونم چجورین.کلا کلاس کنکور انلاین فقط یبار نکته تست شرکت کردم.من ۳ سال پشت بودم سال اول واقعا نابود بود پایم تقریبا میتونم بگم هیچی بلد نبودم.حتی درصدای اختصاصیم زیر ۱۰ درصد بود.کم کم خودمو کشیدم بالا پارسال روزی تقریبا ۸ ساعت میخوندم

وای مبارکهههه من عاشق دانشکده تلیذزم میشه لطفاً یکم منم راهنمایی کنی گلم پایت چطور بود نهایی چند شدی ...

مرسی لطف داری 

والا هر کی خودش وضع و صلاح خودشو بهتر میدونه

پایم اوکی بود، عالی نبود ولی خوب بود، دوازدهم پایه رو خیلی بیشتر میخونی و اوکیترم میشی

همه چی بستگی به هدفتم داره، من ازینکه تهران در نیومدم ناراحت نیستم ولی یکیو میشناسم که هدفش فقطططط تهران بود و به البرز راضی نبود مثلا، متناسب با هدفت تلاش میکنی ناخودآگاه 

منابع هم هر کسی با یه کتابی حال میکنه، زیست آی کیو جامع رو‌حتما بزن، شیمیو از اسون شروع کن تا برسی به سطحای بالاترش

فیزیکم نشرالگو ، منابع بعدیم خودت باید بپرسی و ببینی با چی راختتری و برات مفیدتره و کمکت میکنه

همیشه ام تا جایی که میتونی بخون تا هیچوقت عقب نیفتی، از دستت در نره یهو ببینی کلی عقبی 

الان با فرهمندنیا شروع کردم دیگه شما خودت از حنیف نتیجه دیدی؟

من کلا زیستو مدرسه نرفتم ، حنیف دیدم و خیلیم خوندم ۷۰ زدم

خودم که میخوندم و نکته در میاوردم خیلی حس بهتری داشتم باز هر کسی یه جوریه

تدریسش عالیه کاملا مفهومی تدریس می کنه میتونی کانال ایتاش رو چک کنی که چقد درصد های بالایی زدن با تد ...

کجا ویدیو هاش رو دیدین من تو سایت الا سالیانه امسال رو پیدا نمیکنم

نمیدونم چی بنویسم والا.....