2777
2789
عنوان

جاریم ظهر برگشته خونش باز برادرشوهرم بیرونش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 25 پست
جاریم امروز پاشده برگشته خونه اش برادرشوهرم برگشته باز دعوا کردم دوباره فرستاده تش رفتهگفته هرچی لاز ...

چی بگم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

قطعا بهاطر بردن وسایلتون شوهرش طلاقش نمیده..از قبل مشکل داشتن بنظرم دخالت نکنی بهتره بازم خودتو میدو ...

اره مشکل زیاد داشتن از قبل

جاریم خیلی پولکی هست همش فکر پول و مادیات هست

در صورتی و شوهرش وضعش خوبه

ولی باز اذیتش میکرده

اینارو خود برادرشوهرم الان میگه

گرنه ربطی ب اون وسایل هم نداشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شون ریشه داره..دخالت نکن

اخه بچه هم گناه داره

برادرشوهرم دیگه خیلی قاطع هست بگه نه دیگه ول نمیکنه

ب حرف جاریم و زنش هم دیگه تره خرد نمیکنه

ولی حس میکنم من حرف بزنم فایده داشته باشه

فقط هم بخاطر بچه گرنه اونا مهم نیستن برام چ بلایی سر زندگیشون بیاد

خداروشکر جاری ندارممم وگرن اگ قهر میکرد مقصرشو من میدونستن جی میشد😂😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
دقیقا مشکل اینه شوهرم میگه بفهمه تو با شوهرش حرف زدی یه شر دیگه درست میکنه

باید یه مدت به همدیگه فرصت بدن شاید دلشون برای هم تنگ شد شایدم نشد و تمام کردن رابطه رو 

بذار یکم هر دو یه بادی بخوره به سرشون اگه دیدی جدی شد و رفتن تو کار طلاق با برادرشوهرت حرف بزن وبعدش جون بچشو قسم بده که به زنش نگه

خداروشکر جاری ندارممم وگرن اگ قهر میکرد مقصرشو من میدونستن جی میشد😂😂

متاسفانه حسادت خیلی بده

همش خودشو میخواد هم‌سطح من کنه

هرچی داشته باشم عینشو میخواد

در صورتی ک من خودم شاغلم درآمد بالایی دارم خودم عوض میکنم ماشین و هرچی بخوام خودم میخرم والا

باید یه مدت به همدیگه فرصت بدن شاید دلشون برای هم تنگ شد شایدم نشد و تمام کردن رابطه رو بذار یکم هر ...

برادرشوهرم با وکیل هم حرف زده

مهریه اش ۱۴ تا سکه هست 

وضعش خوبه میده بهش 

گفته بیا ببر جهیزیه 

ماشین هم جاریم بنامش هم برده میگه بریم محضر تموم شه فردا

ولی راست میگی بهتره صبر کنم

متاسفانه حسادت خیلی بدههمش خودشو میخواد هم‌سطح من کنههرچی داشته باشم عینشو میخواددر صورتی ک من خودم ...

عزیزم موفق باشی

اگ تونستی با برادرشوهرت بحرف برش گردونهه شاید سرش ب سنگ خورده باش ثواب داره

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️