2777
2789

تو تایپک های قبل گفتم سر چی شروع شده دعواهاشون 

برادرشوهرمم آدم جدی ای هست گفته تمومه دیگه محاله برگرده از حرفش

یه بچه دارن

تو دعواهاشون اسم منم اواردن جاریم و مادرشوهرم منو مقصر ماجراها میدونستن

بنظرتون با برادر شوهرم حرف بزنم منصرفش کنم بخاطر بچه واقعا گناه داره دخترم هست.

من حرف بزنم میدونم تاثیر داره

ولی عواقبش رو نمیدونم!!!

مادرشوهرمم ز زده بود عصری بهم هیچی نگفت فقط تعریف میکرد فکر کنم اونم میل داشت من یکاری کنم

چون اصلا بهم زنگ نمی‌زنیم هیچ وقت....

شوهرمم میگه ولش کن دخالت نکن جاریم آدم درستی نیست لیاقت نداره برگرده باز یکاری میکنه.

ولی بچه اش رو هم در نظر بگیرید

چکار کنم!؟؟؟

نذار زندگیشون خراب شه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واللا اگه کاری از دستت برمیاد انجام بده بخاطر بچه البته اگه دلیل جنگشون خیانت نیست

فقط نذار جاری متوجه بشه بخاطر تو برگشته سر زندگیش مگرنه هر طور شده میخواد زندگیتو خراب کنه و دشمنت میشه

چرا اسم تو میادن؟ علتش چیه

برادرشوهرم تو دعوا گفته قبلا هی میومده بخاطر من دعوا میکرده مثلا لباس و عمل دماغ و طلا و ماشین

واقعا هم میخرید عین من

مادرشوهرمم گفته من عمدا میکردم جاریم اذیت بشه صداش دربیاد

درصورتی ک اصلا من خبرم نداشتم...

شروع دعوا هم با شوهرم بوده ک جاریم وسایل و کتاب هاشو برداشته از خونه مادرشوهرم برده

نذار زندگیشون خراب شه

فقط میترسم اسم من باز بشه تو زندگیشون

بعدا داستان های دیگه درست بشه

جاریم اصلا خوبی و بدی رو نمیفهمه

همش تو تنش هست و داستان درست میکنه 

سر همین شوهرم میگه نکن 

بعدا میاد میگه جاریم دخالت میکنه و....

چه دعوای الکی کردن برادرشوهرت عجب آدمیه

تاپیک های قبلی نوشتم

گویا خیلی اذیتش میکرده 

بیشتر هم مادی

این اواخر می‌گفته خونه رو بزن بنامم

یا یه مقدار طلا داشته فروخته معلوم نیست چکار کرده

برادرشوهرم یکم معلولیت ظاهری داری ولی آدم سالمی هست و با سواد وبا نظم و قانون

فقط میترسم اسم من باز بشه تو زندگیشونبعدا داستان های دیگه درست بشهجاریم اصلا خوبی و بدی رو نمیفهمههم ...

با جاریت حرف بزن‌اگ‌زندگیشو میخواد دست برداره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

واللا اگه کاری از دستت برمیاد انجام بده بخاطر بچه البته اگه دلیل جنگشون خیانت نیستفقط نذار جاری متوج ...

دقیقا مشکل اینه شوهرم میگه بفهمه تو با شوهرش حرف زدی یه شر دیگه درست میکنه

با جاریت حرف بزن‌اگ‌زندگیشو میخواد دست برداره

جاریم امروز پاشده برگشته خونه اش 

برادرشوهرم برگشته باز دعوا کردم دوباره فرستاده تش رفته

گفته هرچی لازم داری بردار ببر

جهازتم بیا ببر هرچی هست

مهریه هم کامل میدم بهت