2777
2789
عنوان

حالم یه جوریه🥺

74 بازدید | 9 پست

توی یه تاپیک یکی گفت دعام کنید دعاتون میکنم

بهش گفتم دعات کردم توهم دعاکن باردار بشم🥺

رفتم و برگشتم دیدم کامنتم یه عالمه لایک خورده و خیلیا دعا کردن 🥺

هنوزم خیلیا مهربونن 🥰🥺

مرسی که هنوز خوب موندین 😍

ته دلم یه جوری شد یه امیدی جوونه زد😍

بغضی شدم و امیدم خیلی قوی تر شد که

با دعای شما🥺😍

این ماه میشه اونچه که میخام بشه♥️🤰

ممنونم از مهربونی‌تون😘

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم🤍🫶این پیام رو دیدید برای ظهور دعا کنید لطفا

چشم انشالله 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

امیدوارم به زودی مامان بشی قند و نبات🩷

فداتشممم

کلا نی نی سایتیا خیلی خوش قلبن اکثرا

بله واقعا انشالله که خوشی ببینن

آره واقعا انشالله که اون حس خوبشون چندبرابر به خودشون تو زندگی برگرده

@siazangi‍