2777
2789

؟ 

همیشه ساعت 10 و نیم 11 12 شب میاد بخاطر همین منم دیر بلند میشم کارام کنم خونه تمیز کنم شام امروز ناهار فردا رو درست کنم ظرفا بشورم به خودم برسم لباسا بشورم و... 

امروز 8 و نیم اومد از همو در که وارد شد اخم کرد که چرا کفشم نشستی 

همه خونه رو تمیز کرده بودم داشتم اشپزخونه رو میشستم 

بعدش برم حمام و سرویس بشورم کفششو بشورم 

اومد داخل دخترم 10 ماهشه همش میخواد بغلم باشه از اون طرفم اگه من کارام نکرده باشم باهام دعوا میکنه گذاشتمش تو روروک برم کارام کنم گریه کرد اونم باهام دعوا کرد چرا بچه رو گذاشتی زمین محکم زد رو کتف و کمرم 

بعد گفت یچی بیار بخورم اوردم خورد بعد رفت تو یخچال اب برداره ابه چون دیر پر کرده بود فک میکردم دیر میاد تا اون موقع سرد میشه اما زود اومد دفعه های قبل براش بطری پر یخ میکردم یه امروز نکرده بودم شروع کرد نیش و کنایه و تحقیر 

دیروز اون همه به خودم رسیده بودم لنز موی فر ارایش انچنانی لباس و... گفت خستم خوابید امروز که عین چی شلخته بدون دوش ارایش بودم فک کنم رابطه میخواست که من تو این فازا نبودم عصبی شده بود 

من دخترم دیر میخوابه بخاطر همین شب ناهار دریت میکنم غذا درست میکنم صبح هم تا از کنارش بلند میشم بیدار میشه نمیزاره کاری کنم پس نگید چرا شب کارات میکنی 

الان به نظرتون برم جدا بخوابم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کنارش بخواب بی توجه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

فقط میدونم بجا جدا خوابیدن محکم همون لحظه جوابشو بده

بگو منم ادمم ی بچع کوچیک دارم حق نداری اینطوری برخورد کنی!

ادامه داد کلا چند روز دست ب سیاهو سفید نزن ادم شه

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

یه لحظه فکر کردم کلفت بودی جای زن خونه

درسته یه سری لطف ها میکنی ولی قرار نیست یه بار انجام ندادی مستحق این رفتار باشی😐

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یه دوش بگیر بعد برو بخواب 

جدا نخواب فک کنم خوب نباشه البته من مجردم تجربه ندارم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...