2777
2789
عنوان

فردا سالگرد عقد قباد و شهرزاده 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 46 پست

اینا کی هستن؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط وقتی که فرار کرد با شهرزاد ..>>>>>>قباد ولی یه کلمه به بزرگ آقا نگفت نه به قول ...

قباد آسیب دیده بود گناه داشت 🫠

هیچی نمیتونه منو قانع کنه فرهاد بهتر بود 🤣

البته ته دلم میدونم بهتر بود ولی بازم چون قباد گناه داشت طرفدار اونم 😂💔

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

قباد پر از عقده و نرسیدن بود من بهش حق میدم وقتی یه بار یه نفر بهش اهمیت داده اینجوری عاشق و شیفته ا ...

خب آره از اون لحاظ

ولی فرهاد مناسب تر بود برای یک زن 

نمیگم قباد عاشق نبود

اصلا شهاب حسینی کراشمه😂

ولی من اگر جای قباد بودم دوباره کارهای بزرگ آقا رو تکرار نمیکردم

میذاشتم عشقم با کسی که خوشبخته باشه

فرهاد بد بود؟؟ بنظرت فرهاد آدم بدی بود؟؟؟

و قباد بی منطق هم بود می‌گفت فرهاد اومده وسط زندگیش

اون سکانسی رو که داخل حیاط خونه مامان شهرزاد 

دوباره فرهاد گردنبد رو میندازه گردن شهرزاد..گویای همه چیزه که چقدر زجر کشیدن همشون 

و بنظرم احساسات دو نفر مهم تر از یک نفره

یعتی حداقل من جای قباد بودم می‌سوختم به دردم ولی دارایی شهرزاد و فرهاد و زندگیشونو خراب نمیکردم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

قباد آسیب دیده بود گناه داشت 🫠هیچی نمیتونه منو قانع کنه فرهاد بهتر بود 🤣البته ته دلم میدونم بهتر ب ...

منم نمیگم قباد گناه نداشت

اتفاقا پا سوز شد قباد

ولی خودتو بزار جای شهرزاد این‌همه زجر کشید عاشق فرهاد بود

فرهادم به توبه خودش جنگید و قباد فقط برای برگشتن شهرزاد اموالشونو گرفت .. دوباره همون قضیه مرگ فرهاد رو آورد وسط ....

ناخودآگاه بدت میاد یکم از اون سبک عشق ورزی

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خب آره از اون لحاظولی فرهاد مناسب تر بود برای یک زن نمیگم قباد عاشق نبوداصلا شهاب حسینی کراشمه😂ولی ...

وای همش حقه دیگه نمیتونم مخالفت کنم 🤣

ولی خدایی فرهاد یکم پاستوریزه بود (اخرین تلاشام برای قانع کردنت 🤣🤣🤣)

نه خدایی تو دنیای واقعی بود من آدمی مثل قباد رو انتخاب نمیکردم 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

یکم بالاتر گفتم چرا طرفدار قبادم

قباد یه محبت ندیده عقده ای بود مهم نبود چه بلایی سر خانواده و خود طرف میاد فقط همه چیو واسه خودش میخواست زندگی زنو به خاطر خودش بهم ریخت، با اینکه ادعای عاشقی داشت اکرمو حامله کرد بعدش ولش کرد، بزدل بود هیچوقت نتونست به بزرگ اقا نه بگه در حالیکه فرهاد با اینکه میدونست بزرگ اقا کیه و چه قدرتی داره جرعت کرد شهرزادو فراری بده 

قباد حتی لیاقت نداشت سر مزار پدر شهرزاد بیاد تسلیت بگه، فرهاد خیلی متمدنانه با جنس مخالف رفتار میکرد اهل زور نبود وقتی دید شهرزاد نمیخواد باهاش ازدواج کنه راحت رفت، رو زن شوهر دار چشم نداشت 

دختری که تو خانواده امنی بزرگ شده مرد امنی رو انتخاب میکنه

ψ ❤️

منم نمیگم قباد گناه نداشتاتفاقا پا سوز شد قبادولی خودتو بزار جای شهرزاد این‌همه زجر کشید عاشق فرهاد ...

هم ازش بدم میاد هم بهش حق میدم به عنوان کسی که هیچی تو این دنیا نداره و میخواد حداقل عشقش برای خودش باشه 

انگار که میخواد با به دست آوردن شهرزاد همه ناکامی هاشو جبران کنه 

وای همش حقه دیگه نمیتونم مخالفت کنم 🤣ولی خدایی فرهاد یکم پاستوریزه بود (اخرین تلاشام برای قانع کردن ...

افرین منم وقتی قانع شدم که دیدم نمیتونم یکی مثل قباد رو واسه زندگی واقعی انتخاب کنم

ψ ❤️

وای همش حقه دیگه نمیتونم مخالفت کنم 🤣ولی خدایی فرهاد یکم پاستوریزه بود (اخرین تلاشام برای قانع کردن ...

فرهاد نسبت به قباد پاستوریزه بود آره

ولی بچه مثبت هم نبوداا😂

دهه ۳۰ هم دوست دختر داشت هم مشروب میخورد..هم با یه دختر فرار کرد.. کلیم کتک خورد.. تو روی پدر و ... وایساد 🥲😂

فرهاد نسبت به قباد پاستوریزه بود آرهولی بچه مثبت هم نبوداا😂دهه ۳۰ هم دوست دختر داشت هم مشروب میخورد ...

آره خیلی روشنفکر بود برا اون موقع 

هم ازش بدم میاد هم بهش حق میدم به عنوان کسی که هیچی تو این دنیا نداره و میخواد حداقل عشقش برای خودش ...

منم هم از قباد خوشم میومد هم بدم میومد

گناه هم داشت واقعا ولی کار اشتباه زیاد کرد که خیلیاش باعث آزار شهرزاد شد

یک نکته دیگه که منو بهه فرهاد جذب میکنه ظلم ناپذیر بودنشه 

تمام شخصیت ها سنتی بودن جز فرهاد که مدرن بود (البته منم با بخش مصدقی بودنش مشکل دارما*)

تمام شخصیت ها دربرابر ظلم یا خودشو قربانی جلوه میدادن مثل شیرین.. یا حتی در بعضی مواقع شهرزاد..یا پدر مادر شهرزاد 

بعضی ها هم ظلم رو سعی می‌کردند تبدیل کنم بهه منفعت مثل قباد که خیلی بهش ظلم شد ولی همش شهرزاد بهش می‌گفت تو بخاطر موقعیت جرات حرف زدن با بزرگ آقا رو نداری یا حتی خود بزرگ آقا چون ظلم دیده بود در بچگی انقدر حق به جانب شده بود

ولی فرهاد تنها کسی بود که زیر بار زور نمی‌رفت حتی می‌گفت حاضرم دوباره اعدام بشم ولی شهرزاد به ناحق با کسی که نمیشناسه ازدواج نکنه

آره خیلی روشنفکر بود برا اون موقع

دقیقا

حتی به شهرزاد رانندگی یاد داد💘💍

منم هم از قباد خوشم میومد هم بدم میومدگناه هم داشت واقعا ولی کار اشتباه زیاد کرد که خیلیاش باعث آزار ...

چقد قشنگ تحلیل کردی واقعا انقد نگاه کردم یه بارم به اینا دقت نکرده بودم