2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم دختر بیشتر خواهان داره

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 18 پست

با چشم خودم توی دانشگاه و همکلاسیها دیدم که برون گراهایی که اعتماد بنفس بالایی داشتن ،خیلی سریع پسرهارو تور میکردن بااینکه قیافه کاملا معمولی داشتن بعضا ،اما کسایی که خوشگل و درون گرا بودن اصلا به چشم نمیومدن و هیچ پسری سمتشون نمیرفت ،البته متاسفانه خودمم جزو درون گراها بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم ، ولی خب نمیتونم خودم رو عوض کنم ذاتم همینه

بله درسته این چیزا ذاتیه ،اما خب درنهایت عاقبت بخیری مهمه ،امیدوارم در نهایت خدا برات بهترینارو رقم بزنه ،هیچ چیز قابل پیشبینی و قطعی نیست و اینکه ازدواج هم همه چیز نیست ،دوست خوبم ،همکار عزیزم ،شما خیلی باید قدر خودتو بدونی ،این پسری که میگی عاشقش شدی شرایطش اصلا چنگی به دل نمیزنه و نه تنها شغل و تحصیلاتش درحد شمانیس ،بلکه اخلاق هم نداره ،سعی کن خودتو بالا بگیری و به هرکسی راضی نشی ،اعتماد بنفستو ببر بالا،بنظر میاد شما عاشق شخصیت واقعی این پسر نشدی ،بلکه عاشق هیجانی شدی که از دیدنش بهت دست میده ،همون قضیه ی هورمونا ...