2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای استرس نداشته باشی فعلا خبر بارداری ت رو به هیشکی نگو بعد که بسلامتی قلبش تشکیل شد کم کم بگو اینجوری استرست کمتره

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

عزیزم‌ شما کی متوجه شدید باردارید؟ چه علائمی داشتید؟

من از قبل از تاخیر تو پریود فهمیدم، از ضعف و گرسنگی وحشتناکی که تموم نمیشد، خاب آلودگی زیاد، دردای هرازگاهی پریود، درد سینه، حالت تهوع، از جام میخواستم بلند شم سمت تخمدان هام انگار یه چی کشیده میشد و درد داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

به هیچ کی نگفتم بتام 6200 بود اوکیع؟

والا عدد بتا رو کم و زیادش رو نمیدونم،چون خودم نرفتم آزمایش بدم با بی‌بی فهمیدم باردارم و تا هفته 6 سونو نرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من کی برم سونو

اگر درد نداری و علائم مشکوک خارج رحمی نداری صبر کن تا هفته 8،من انقد تهوع و رفلاکس داشتم هفته 6 رفتم دکتر برام دارو نوشت و سونو واژینال کردم گفت قلبش تشکیل شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40