2777
2789
عنوان

تعبیر خواب دندان

225 بازدید | 14 پست

سلام ممنون میشم اگه کسی میدونه تعبیر خواب بگه من ۲ساعت پیش خوابیده بودم همش خوابای آشفته میدیدم بعد یه دفعه تو خواب دیدم بچه یک سالم خورد زمین دندونش شکست از دهنش افتاد رو آسفالت و شدید گریه شد شوهرم سریع دندونشو برداشت که مثلا ببریم بیمارستان بکارن تو دهنش و خودمو شوهرم از شدت ناراحتی زار میزدیم از گریه مخصوصا شوهرم در ضمن ما ۲هفته پیش ازیه تصادف وحشتناک که ماشینمون چپ شد به لطف خدا نجات پیدا کردیم میتونه ربطی به اون داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خیالم راحت باشه تعبیر نداره شما مطمئنید

اره .صبح قبل اذان تازه دیشب چی خوردی هم مهمه.به خاطر استرسی که دارید خواب دیدی.میخوای خیالت راحت باشه صدقه بده.با این که خواب بعد از ظهر درست نیست.تازه شما میگین دندان را از زمین برداشتین که این یعنی یه کاری میخواین انجام بدید ممکنه ضررکنید ولی جلوشو میگیرید و ضرر نمیکنید.

اره .صبح قبل اذان تازه دیشب چی خوردی هم مهمه.به خاطر استرسی که دارید خواب دیدی.میخوای خیالت راحت باش ...

الهی خدا از دهنت بشنوه دوست عزیز بله صدقه دادم.انشالا خدا بهتون ارامش بده که بهم ارامش دادین

الهی خدا از دهنت بشنوه دوست عزیز بله صدقه دادم.انشالا خدا بهتون ارامش بده که بهم ارامش دادین

خواهش میکنم عزیزم.کاری بود که از دستم بر میومد.اگه میتونید به خاطر تصادف میگم مثلا مرغ بکشید بدید به یه خانواده نیازمند.خلاصه بلا بزرگی از سرتون رفع شده.خدا رو شکر

خواهش میکنم عزیزم.کاری بود که از دستم بر میومد.اگه میتونید به خاطر تصادف میگم مثلا مرغ بکشید بدید به ...

خدا میدونه چه لطفی بهم کردین بله دوست من خدا عمری دوباره بهمون دادلطف رحمتشو شامل حالمون کرد چشم حتمااا دوست عزیز

خدا میدونه چه لطفی بهم کردین بله دوست من خدا عمری دوباره بهمون دادلطف رحمتشو شامل حالمون کرد چشم حتم ...

همیشه سلامت باشید.من خودم صدقه خیلی میدم.هر وقت یه کار بزرگ میکنم یه چیزی میکشم صدقه میدم.متاسفانه چشم زخم هستش باید مراقب بود.خجالتم ندید کاری نکردم دوستم.اینجور موقع ها فقط باید از خدا کمک خواست.

همیشه سلامت باشید.من خودم صدقه خیلی میدم.هر وقت یه کار بزرگ میکنم یه چیزی میکشم صدقه میدم.متاسفانه چ ...

ممنون به همچنین شما و نی نی تون انشالا به سلامتی زایمان کنید برای من هم دعا کنید موقع زایمان.حرفون قوت قلب بزرگی برام‌ بودبازم ممنون