2777
2789

کسی ک دوسش دارم تو دو شهر متفاوتیم نزدیک یساله بعد قهر آشتی های فراوان گف تموم کنیم من شرایط ازدواج ندارم اگ ادامه بدیم مخصوصا تو روانی میشی بهتره ارتباطمون کم کنیم من گفتم نمیتونم بلاکم کن از همه جا دیگ نبینمت ک بتونم فراموش کنم گف نمیتونم ولی اگ اذیتی دیگ بهم پیام ندیم خیلی دارم عذاب میکشم کاش هیچوقت باهاش اشنا نمیشدم  ❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

عزیزم میفهمم خیلی سخته ولی اینم جزیی از زندگی بعضی وقتا آدم ها باید بیان تا یک چیزایی رو به ما یاد ب ...

یکی از مشکلات اصلی این بود که وضع مالیش خوب نیس و وضع خانوادگیشون و کار مناسبیم نداره حالتای افسردگیم داره کم حرفه ناراحته همش بخاطر بی پولی اصلا اینده ای برای خودش نمیبینه حتی پول اینکه بریم دیت هم نداش از کارت مادرش خرج میکرد دید منم دارم نابود میشم گف جدا شیم بهتره حال روحی اونم افتضاحه 

یکی از مشکلات اصلی این بود که وضع مالیش خوب نیس و وضع خانوادگیشون و کار مناسبیم نداره حالتای افسردگی ...

پس بشدت شرایط سختی بوده 

می‌دونی تا وقتی که خود فرد از لحاظ روحی و روانی مشکل داشته باشه 

تا خودش نخواد هیچکس نمیتونه کمکش کنه و کسایی که نزدیکش هستن هم اسیب میبین 

و واقعا هم چیزی که گفتی هم برای تو سخت بوده هم برای اون پسر 

و شاید بهترین راه این بود که از هم جدا بشین 

ولی عربزم اگر واقعا واقعا قسمت هم باشین دوباره خدا سر راه هم قرار تون میده 

اون پسر بجز شرایط مالی شرایط روحی مناسبی هم نداره

و واقعا این رابطه آسیب میزد بهت

پس بشدت شرایط سختی بوده می‌دونی تا وقتی که خود فرد از لحاظ روحی و روانی مشکل داشته باشه تا خودش نخوا ...

اره راهی جز جدایی نداریم واقعا کاری از دستم برنمیاد براش  واقعا سخت ترین تجربه عمرمه کاش زودتر سرد شم و فراموشش کنم امیدوارم اون شرایط زندگیش بهترشه

اره راهی جز جدایی نداریم واقعا کاری از دستم برنمیاد براش واقعا سخت ترین تجربه عمرمه کاش زودتر سرد ش ...

امیدوارم..

مسیر سختی ولی با گذر زمان آروم آروم همچی درست میشه 

شاید ۷ ماه طول بکشه  شایدم یکسال.. شایدم بیشتر 

ولی بلاخره هر دو زندگی جدیدتون رو شروع میکنید 

ی پیشنهاد دارم یک هفته اول خوب سوگواری کن 

حس هاتو بریز بیرون 

بعدش ی دفتر بردار هر روز حس هاتو بدون سانسور بنویس و بعدم آتیش بزن یا پاره کن 

و بعد حدود چند هفته سعی کن سرتو شلوغ کنی