2777
2789
عنوان

واقعا رو چه حسابی میگن کاچی مفیده

491 بازدید | 44 پست

موقع پریود به دخترا و یا به زائو ها میخورونن؟ 

به ارد تفت داده شده کره یا روغن جامد میزنی بعدش اب میریزی توش بستگی به سلیقه هل و بزرک و زعفرون و دارچین میزنی واسه شیرینی هم از نبات شکر یا شیره انگور استفاده میکنی 

اینکه همش شد قند و نشاسته چه قوتی واسه ادم داره مگر اینکه بر دیدگاه طب سنتی نگاه کنی که میگه گرمیه و گرمی سردی اثبات نشده تو علم 

ولی انصافا دسر خوشمزه ایه

ψ ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همش چرت و پرته

و تفکرات قدیمیاس

آدم باید عاقل باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

رحم رو گرم میکنه و دفع خون راحت تر میشه 

من مغز گردو و پودر دارچین و زعفرون و گلاب میزنم 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اصل کاچی با زردچوبه ای هست که موقع تفت دادن آرد بهش اصافه میکننزردچوبه هم گرمه هم خاصیت صد سرطانی دا ...

اره منم میزنم 

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

با روغن زرد درست میکنن داخلشم چهارزیره میریزن زیره چون واس خون ریزی خوبه واس همین دوران پریودی و به ...

جدی زیره واسه خون ریزی خوبه؟فردا دم کنم بخورم

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖