2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد مهد کودک بچها چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 23 پست
مهد عالیه و سن پسر سما مناسب مهدهفقط اوایل مریض میشه بعد بدنش عادت میکنه ک عادی میشهاعتماد بنفس میگی ...

منم نظرم همینه حالت شهریش برام زیاد هست ولی خوب   دوست دارم بفرستم این مهد هم اموززشون با بازی هست کارورزی و آموزش مهارت های زندگی 

من که باشم نمیبرم مگه اینکه بدونم مربی باهاش مهربونه و اهمیت میده چون کوچیکم هست برا بازی با همسنهاش ...

آخه اینجوری هم بچه ی وابسته ای میشه که من دوست ندارم میخام با اعتماد بنفس بشه و یاد بگیره بازی با بچه‌ها و 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۳ ساله هست از اردیبهشت کامل هرروز میره، مهد عالیه

برای من شهریش یکم زیاده گفت ماهی ۱/۵ اونم  روز درمیون و جلسه ای ۲ ساعت ولی بازم دوست دارم بره 

پسر خواهرم از دو سال و هشت ماهگی می‌ره. خیلی تاثیر مثبت داشته. اجتماعی شده، قشنگ و با کلاس حرف میزنه ...

منم دوست دارم اما اینجا میگن نه بچه بی ادب میشه و فلان

بچه من یک سالشه، هیچ بچه ای اطرافمون نداریم. هفته ای دوبار میبرمش خانه بازی ، قربونش برم وقتی با بچه ...

خانه بازی هم میبرمش ولی خوب تنهاست دوست دارم بیشتر چیزی یاد بگیره با بچها باشه

به نظر من ببرش کلاس های کانون پرورش فکری از مهد خیلی بهتره تازه بین بچه ها هست اجتماعی تر میشهیا کلا ...

اینم که پیدا کردم همینه آموزش مهارت زندگی و  پرورش ذهن و این چیزا 

به نظر من ببرش کلاس های کانون پرورش فکری از مهد خیلی بهتره تازه بین بچه ها هست اجتماعی تر میشهیا کلا ...

اینم که پیدا کردم همینه آموزش مهارت زندگی و  پرورش ذهن و این چیزا 

منم نظرم همینه حالت شهریش برام زیاد هست ولی خوب دوست دارم بفرستم این مهد هم اموززشون با بازی هست ک ...

پسر من که میره من خیلی راضیم

زمین تا آسمون با بچه های خواهرشوهرم ک مهد نمیرن فرق داره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋