2777
2789
عنوان

عمل هایپوسپادیاس یا هیپوسپادیاس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 28 پست
مث منی پسرمنم هایپوسپادیاسه میترسم ببرم۶سالشه

وای منم 

خدا کنه بتونیم زودتر ببریم برا عمل 

🌹

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی مریضی بچه پدر و مادر رو پیر می‌کنه منم پسرم ۶ماهه بود عمل قلب باز کرد .با اینکه ۲۴سال میگذره و ...

سلام الان پسرتون بهتره مشکلش چی بود ؟ رشدش اینا طبیعی هست زندگی عادی دارن این بچه ها .من خیلی نگرانم

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏

عزیزم ممنونم که تجربه تو به اشتراک گذاشتی از عمل پسر منم ۲ ماه میگذره  و خداروشکر راضی هستم

من دو ساله دارم تحقیق میکنم و سوالای خیلی زیادی نوشته بودم ک از دکتر بپرسم. متاسفانه تا نپرسی دکترا چیزی نمیگن

مث منی پسرمنم هایپوسپادیاسه میترسم ببرم۶سالشه

هر چه زودتر ببری بهتره  من شهرستان بودم و همینجا بردم و واقعا راضی ام.

دکتر ای دیگه هم خیلی میشناسم ک از پوست پشت لب یا پوست بیضه برا پیوند استفاده میکنن  نگران نباش دکتر کار بلد باشه برای اون این کارا اسونه

هر چه زودتر ببری بهتره من شهرستان بودم و همینجا بردم و واقعا راضی ام.دکتر ای دیگه هم خیلی میشناسم ک ...

اخه دکتر گفت فقط تهران پیوند انجام میده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سلام الان پسرتون بهتره مشکلش چی بود ؟ رشدش اینا طبیعی هست زندگی عادی دارن این بچه ها .من خیلی نگرانم

بله کاملا سالمه خدار وشکر حتی دارو نمیخوره ولی جای بخیه هاش عضله نمیسازه برای همین خط بخیش کاملا معلومه

PDAبود البته الان شاید با لاپاراسکوپی فک کنم عمل میکنن با چند تا سوراخ..ولی اون زمان عمل باز میکردن ...

عزیزم چه سخت  بعد عمل چند وقت بیمارستان بودین؟ مراقبتش چطوره ؟

عزیزم چه سخت بعد عمل چند وقت بیمارستان بودین؟ مراقبتش چطوره ؟

ببین الان تقریبا ۲۴سال گذشته.فک کنم یک هفته تو بخش  بیمارستان بودم بعد دیگه بخیه ها رو کشیدن خدا رو شکر دیگه دارو هم نمی‌خواست بخوره خوب شده.

شما تا کی هر روز بردیش حمام؟ پماد هم داد دکترش؟

دکتر به مت نگفت هر روز ببرین حموم 

فقط تقریبا روزایی ک سوند داشت حموم نمیتونست بره با دو روز بعد سوند 

بعد اون چند روز یبار بردیم حموم